reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Encyklopedie wiedzy ... czyli moje kochane dziewczyny
Jutro jadę na zakupy bo nawet płyn do mycia podwozia mi się skończył a więc teraz pytanie, jaki kupić aby nie przeszkadzał później mojej Kruszynie??
2. Pisalyście coś o ananasie ze jest dobry dla zarodka,ale kiedy go jeść ile , i czy chodzi o taki surowy czy z puszki ??nie lubię ananasów ale jakoś przeżyje
3. I doradzcie mi co jeszcze mogę jeść zrobić aby pomóc mojemu leniuszkowi?? Bo to moja ostatnia próba.... jak się nie uda to się załamie :(

Płyn do podwozia najlepiej bezzapachowy. Ja nam z ziaja

Ananas tylko dwa dni przed i dwa dni po No i powinien być świeży i dojrzały nie z puszki.

Co możesz zrobić żeby mu pomoc nie wiem, wierzyć, mówić do niego, modlić sie, leżeć i odpoczywać ....

Mam nadzieje ze Ci sie uda! Trzymam kciuki [emoji3]

A to mój, po nie całych 2 miesiącach..
948306fb9fc5018d75999c4cb93cfa68.jpg
Czytam sobie forum i przychodzi moja córka zagląda mi w telefon i się pyta kto ma namalowaną żabkę na brzuszku i czy ona też tak może :rofl: jakby tak się przyjrzeć to z lewej strony jest faktycznie żabka

Płyn do podwozia najlepiej bezzapachowy. Ja nam z ziaja

Ananas tylko dwa dni przed i dwa dni po No i powinien być świeży i dojrzały nie z puszki.

Co możesz zrobić żeby mu pomoc nie wiem, wierzyć, mówić do niego, modlić sie, leżeć i odpoczywać ....

Mam nadzieje ze Ci sie uda! Trzymam kciuki [emoji3]
Modlę się już 4 lata aby się udało.... Ale będę modlić się dalej może wkoncu moje prośby będą wysłuchanie. A dzisiaj aby zająć głowę chodzę sprzątam itp.
Martwię się o to embroglue bo słyszałam ze to zwiększa szanse. Może jeszcze mój doktorek pójdzie jutro do laboratorium i wyczaruja chociaż jeden podkład

Czytam sobie forum i przychodzi moja córka zagląda mi w telefon i się pyta kto ma namalowaną żabkę na brzuszku i czy ona też tak może :rofl: jakby tak się przyjrzeć to z lewej strony jest faktycznie żabka
A mój syn jak zobaczył to powiedział.... mamo czego Ty swój brzuch na Internet wystawilas... czyli mam podobny:) jak go uświadomiłam ze to nie mój to stwierdzil ze nie tylko mama ma uczulenie na komary ;)

reklama
Do góry