walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Aaaaa pięknie!! Gratuluję!!:-) Ktory jestes dpt??Jest wynik bety 114,3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaaaa pięknie!! Gratuluję!!:-) Ktory jestes dpt??Jest wynik bety 114,3
I estrofem i progesteron zageszczajano mi lekarka kazała aspiryne 100 ale nie wiem co zageszcza krew..z nerwow nie pamietam
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Luteina z adamexu jest refundowana. U mnie w klinice nie bylo z tym problemuDziewuszki orientujecie się może jak to jest z refundacją leków? Chodzi mi konkretnie o Luteinę dopochwową, od czego zależy czy lekarz wystawi receptę jako 100% płatną lub "R"?
Domyslam sie pamietam jak moj wygladalTylko tu już mi schodziły..
Współczuję i wiem co czujesz, mam tak samo, najgorsze są zastrzyki z flexapiryny :-SKwiatki bratki i stokrotki mam podobny czyli nie czuję się samotna posiadając takie kwiatki
Ja w mojej klinice miałam leki refundowane do 3 prób przy in vitro . Później już 100 % płatne będą.Dziewuszki orientujecie się może jak to jest z refundacją leków? Chodzi mi konkretnie o Luteinę dopochwową, od czego zależy czy lekarz wystawi receptę jako 100% płatną lub "R"?
9dpt tylko nie bardzo rozumiem to norma dla 3tygodnia??Aaaaa pięknie!! Gratuluję!!:-) Ktory jestes dpt??
Witaj,fajnie że dołączysz. Jeszcze jest cien nadzieji na pozytywne zakonczenie ale niestety juz troszke mniejszy... aczkolwiek cuda sie zdarzaja i jeszcze masz w to wierzyc!! Skoro bete robilas wczoraj to byl 8 dpt takze proponuje jutro powtórzyć i bedziesz miala pewnośćCześć dziewczyny:-)
Chciałabym dołączyć do Was i nie ukrywam że czytając Wasze wpisy, pocieszam się czytając szczęśliwie zakończenia naszych starań.
Dziś jest mój 9dpt dwóch blastocyst, jak zwykle nie wytrzymałam i wczoraj zrobiłam betę :-( niestety wynik 1,20 :-( oczywiście zalamka totalna, niby powinnam test zrobić 11-12 dnia po transferze, ale to już raczej przesądzone że nic z tego :-(
Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do grona? :-)
Jak to Gonal nie jest refundowany ja za swoj 900 jak mialam refundacje dalam 340 zlZależy jaką ma dawkę Gonalu przepisaną, bo z tego co się ostatnio dowiedziałam w aptece to Ganal F 450 j.m. nie jest refundowany i w aptekach są różne ceny, więc tak jak dziewczyny pisały trzeba szukać po ogłoszeniach albo po aptekach. Dla przykładu w aptece w Galerii Krakowskiej kosztuje około 500 zł a w aptece przy Novum w Warszawie w granicach 600 zł z tego co mi znajoma mówiła.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje piękny wynik a przypomnij mi który to twój dzień dzisiaj ?Jest wynik bety 114,3