reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

witam dziewczyny własnie wrociłam z kliniki prolaktyna w normie (narazie) i nie ywierzycie wbrew regułą panujacym w klinice bede miec transfer 5dniowej blastki w poniedziałek :) jestem w szoku ucieszyłam sie bardzo ...ale pozniej maz miał termin i dowiedzielismy sie o nastepnych przerzutach tym razem w wezłach i w płucach sa wieksze .. załamałam sie a maz miał stan przedzawałowy z stresu.... nie wiem co to bedzie... tylko płakac chyba zostało

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dobre wiadomosci przeplataja sie z tragicznymi. Bardzo Wam wspolczuje i mam nadzieje, ze wszystko sie dobrze skonczy i transfer ukochanej blastki sie uda. Trzymajcie sie, tule Was mocno

reklama
Cześć dziewczyny:-)
Chciałabym dołączyć do Was i nie ukrywam że czytając Wasze wpisy, pocieszam się czytając szczęśliwie zakończenia naszych starań.
Dziś jest mój 9dpt dwóch blastocyst, jak zwykle nie wytrzymałam i wczoraj zrobiłam betę :-( niestety wynik 1,20 :-( oczywiście zalamka totalna, niby powinnam test zrobić 11-12 dnia po transferze, ale to już raczej przesądzone że nic z tego :-(
Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do grona? :-)
Witaj kochana zapraszamy serdecznie. I strasznie mi przykro tule mocno. Sprawdz jeszcze bete ale w 9 dniu dwuch 5 dniowych kropkow twoj wynik nie napawa optymizmem

Cześć dziewczyny:-)
Chciałabym dołączyć do Was i nie ukrywam że czytając Wasze wpisy, pocieszam się czytając szczęśliwie zakończenia naszych starań.
Dziś jest mój 9dpt dwóch blastocyst, jak zwykle nie wytrzymałam i wczoraj zrobiłam betę :-( niestety wynik 1,20 :-( oczywiście zalamka totalna, niby powinnam test zrobić 11-12 dnia po transferze, ale to już raczej przesądzone że nic z tego :-(
Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do grona? :-)

witaj :)

reklama
To moze sama stymulacje zrobisz a reszta potem?:) no u mnie dokladnie tak samo, co ma byc to bedzie, jak jest zielone swiatlo to walcze od razu a jak cos sie kicha to nie biore tego zbytnio do siebie bo nic mi to nie da...
Takie jest zalozenie lekarza z invicty transfer po 2 m8esiacach. Zobaczymy co powie Lewandowski w grudniu chcem jechac do niego na wizyte

Do góry