reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Czekam na ta Twoje bete z niecierpliwoscia. No ja wczesniej chcialam transfer dwoch to nie chciala za bardzo dr sie zgodzic. A teraz mowi ze zarodki slabe to mozna brać po 2... no zobaczymy.
No próbuje pobrac caly czas i nic:( poczekam jeszcze... No mi za 1 razem tez nie chciala dr.2 podac.Byla przekonana ze sie uda bo jestem zdrowa nic mi nie dolega,a tu d... Mi zostaly 3, ale jeden podobno juz obumieral jak ost.go rozmrozili.

reklama
No próbuje pobrac caly czas i nic:( poczekam jeszcze... No mi za 1 razem tez nie chciala dr.2 podac.Byla przekonana ze sie uda bo jestem zdrowa nic mi nie dolega,a tu d... Mi zostaly 3, ale jeden podobno juz obumieral jak ost.go rozmrozili.
Mi też mówiła.ze powinno się udać bo u mnie wszystko idealnie a jesteśmy juz w trakcie drugiej procedury. Ale systematycznie sie troche uspokajam dzięki forum jezeli chodzi o ta klase zarodkow... mi jeden zarodek przy poprzedniej procedurze nie dal rady sie rozmrozić... :-(

I bardzo dobre pidejscie. Widzisz ja chcialam zaczac w grudniu a tu immunolog najpierw chcial sprawdzic choroby reumatyczne i inne rzeczy i juz procedure przekladam na styczen ale juz nie podchodze do tego tak jak kiedys teraz to poprostu kolejny miesiac kiedys rwalam sobie wlosy ze to wszystko sie przedluza. Mam tylko nadzieje ze wyrobie sie do lutego bo w marcu czesc moich zgromadzonych lekow traci waznosc i bede musiala kombinoeac zeby sie ich pozbyc i kupic nowe
To moze sama stymulacje zrobisz a reszta potem?:) no u mnie dokladnie tak samo, co ma byc to bedzie, jak jest zielone swiatlo to walcze od razu a jak cos sie kicha to nie biore tego zbytnio do siebie bo nic mi to nie da...

A róbcie co chcecie aby się zgodził... właśnie się wkur...zadzwoniłam do kliniki aby mieć to embroglue a dowiedziałam się ze obecnie w klinice tego nie mają ... moje szanse się coraz bardziej zmniejszają :( płakać mi się chce :( już zastanawiałam się aby przeczekać i mieć ten lepszy podkład ale już tyle leków wzialam:( dziewczyny załamie się za chwilę
A beda to miec czy o ogole tego nie stosuja? Qrde ...

Mi też mówiła.ze powinno się udać bo u mnie wszystko idealnie a jesteśmy juz w trakcie drugiej procedury. Ale systematycznie sie troche uspokajam dzięki forum jezeli chodzi o ta klase zarodkow... mi jeden zarodek przy poprzedniej procedurze nie dal rady sie rozmrozić... :-(
Ja juz myślałam,ze moze mi czegos jeszcze nie zbadali,ze ciagle nic,ze gdzies jest problem o ktorym nie wiemy ost juz mialam histeroskopie i tez wszystko dobrze wyszlo.Tak co do kl.zarodkow to lepiej tym sie nie sugerowac..

A róbcie co chcecie aby się zgodził... właśnie się wkur...zadzwoniłam do kliniki aby mieć to embroglue a dowiedziałam się ze obecnie w klinice tego nie mają ... moje szanse się coraz bardziej zmniejszają :( płakać mi się chce :( już zastanawiałam się aby przeczekać i mieć ten lepszy podkład ale już tyle leków wzialam:( dziewczyny załamie się za chwilę

Nie wiem czy to będzie dla Ciebie jakieś pocieszenie ,ale ja brałam embroglue przy pierwszm transferze i niiiicc-drugi bez i cb...więc...bywa różnie-nie nakręcaj się proszę aż tak-choć wiem ,że trudno...

witam dziewczyny własnie wrociłam z kliniki prolaktyna w normie (narazie) i nie ywierzycie wbrew regułą panujacym w klinice bede miec transfer 5dniowej blastki w poniedziałek :) jestem w szoku ucieszyłam sie bardzo ...ale pozniej maz miał termin i dowiedzielismy sie o nastepnych przerzutach tym razem w wezłach i w płucach sa wieksze .. załamałam sie a maz miał stan przedzawałowy z stresu.... nie wiem co to bedzie... tylko płakac chyba zostało

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
kurcze, wiary i sily ci zycze , mam nadzieje ze jeszcze zaswieci dla was slonce. trzymam kciuki za Was caly czas .

A to mój, po nie całych 2 miesiącach..
948306fb9fc5018d75999c4cb93cfa68.jpg
Kwiatki bratki i stokrotki ;) mam podobny czyli nie czuję się samotna posiadając takie kwiatki ;)

reklama
Ja juz myślałam,ze moze mi czegos jeszcze nie zbadali,ze ciagle nic,ze gdzies jest problem o ktorym nie wiemy ost juz mialam histeroskopie i tez wszystko dobrze wyszlo.Tak co do kl.zarodkow to lepiej tym sie nie sugerowac..
A na wizyty monitorujące chodzilas teraz do Lewego czy do Zygler?? I na naturalnym cyklu czy sztucznym podchodzilas??

Do góry