No próbuje pobrac caly czas i nic poczekam jeszcze... No mi za 1 razem tez nie chciala dr.2 podac.Byla przekonana ze sie uda bo jestem zdrowa nic mi nie dolega,a tu d... Mi zostaly 3, ale jeden podobno juz obumieral jak ost.go rozmrozili.Czekam na ta Twoje bete z niecierpliwoscia. No ja wczesniej chcialam transfer dwoch to nie chciala za bardzo dr sie zgodzic. A teraz mowi ze zarodki slabe to mozna brać po 2... no zobaczymy.
reklama
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Mi też mówiła.ze powinno się udać bo u mnie wszystko idealnie a jesteśmy juz w trakcie drugiej procedury. Ale systematycznie sie troche uspokajam dzięki forum jezeli chodzi o ta klase zarodkow... mi jeden zarodek przy poprzedniej procedurze nie dal rady sie rozmrozić... :-(No próbuje pobrac caly czas i nic poczekam jeszcze... No mi za 1 razem tez nie chciala dr.2 podac.Byla przekonana ze sie uda bo jestem zdrowa nic mi nie dolega,a tu d... Mi zostaly 3, ale jeden podobno juz obumieral jak ost.go rozmrozili.
walczaca o szczescie
dżoasia
To moze sama stymulacje zrobisz a reszta potem? no u mnie dokladnie tak samo, co ma byc to bedzie, jak jest zielone swiatlo to walcze od razu a jak cos sie kicha to nie biore tego zbytnio do siebie bo nic mi to nie da...I bardzo dobre pidejscie. Widzisz ja chcialam zaczac w grudniu a tu immunolog najpierw chcial sprawdzic choroby reumatyczne i inne rzeczy i juz procedure przekladam na styczen ale juz nie podchodze do tego tak jak kiedys teraz to poprostu kolejny miesiac kiedys rwalam sobie wlosy ze to wszystko sie przedluza. Mam tylko nadzieje ze wyrobie sie do lutego bo w marcu czesc moich zgromadzonych lekow traci waznosc i bede musiala kombinoeac zeby sie ich pozbyc i kupic nowe
dżoasia
A beda to miec czy o ogole tego nie stosuja? Qrde ...A róbcie co chcecie aby się zgodził... właśnie się wkur...zadzwoniłam do kliniki aby mieć to embroglue a dowiedziałam się ze obecnie w klinice tego nie mają ... moje szanse się coraz bardziej zmniejszają płakać mi się chce już zastanawiałam się aby przeczekać i mieć ten lepszy podkład ale już tyle leków wzialam dziewczyny załamie się za chwilę
Ja juz myślałam,ze moze mi czegos jeszcze nie zbadali,ze ciagle nic,ze gdzies jest problem o ktorym nie wiemy ost juz mialam histeroskopie i tez wszystko dobrze wyszlo.Tak co do kl.zarodkow to lepiej tym sie nie sugerowac..Mi też mówiła.ze powinno się udać bo u mnie wszystko idealnie a jesteśmy juz w trakcie drugiej procedury. Ale systematycznie sie troche uspokajam dzięki forum jezeli chodzi o ta klase zarodkow... mi jeden zarodek przy poprzedniej procedurze nie dal rady sie rozmrozić... :-(
A róbcie co chcecie aby się zgodził... właśnie się wkur...zadzwoniłam do kliniki aby mieć to embroglue a dowiedziałam się ze obecnie w klinice tego nie mają ... moje szanse się coraz bardziej zmniejszają płakać mi się chce już zastanawiałam się aby przeczekać i mieć ten lepszy podkład ale już tyle leków wzialam dziewczyny załamie się za chwilę
Nie wiem czy to będzie dla Ciebie jakieś pocieszenie ,ale ja brałam embroglue przy pierwszm transferze i niiiicc-drugi bez i cb...więc...bywa różnie-nie nakręcaj się proszę aż tak-choć wiem ,że trudno...
Evelin83
kurcze, wiary i sily ci zycze , mam nadzieje ze jeszcze zaswieci dla was slonce. trzymam kciuki za Was caly czas .witam dziewczyny własnie wrociłam z kliniki prolaktyna w normie (narazie) i nie ywierzycie wbrew regułą panujacym w klinice bede miec transfer 5dniowej blastki w poniedziałek jestem w szoku ucieszyłam sie bardzo ...ale pozniej maz miał termin i dowiedzielismy sie o nastepnych przerzutach tym razem w wezłach i w płucach sa wieksze .. załamałam sie a maz miał stan przedzawałowy z stresu.... nie wiem co to bedzie... tylko płakac chyba zostało
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kwiatki bratki i stokrotki mam podobny czyli nie czuję się samotna posiadając takie kwiatkiA to mój, po nie całych 2 miesiącach..
reklama
walczaca o szczescie
A na wizyty monitorujące chodzilas teraz do Lewego czy do Zygler?? I na naturalnym cyklu czy sztucznym podchodzilas??Ja juz myślałam,ze moze mi czegos jeszcze nie zbadali,ze ciagle nic,ze gdzies jest problem o ktorym nie wiemy ost juz mialam histeroskopie i tez wszystko dobrze wyszlo.Tak co do kl.zarodkow to lepiej tym sie nie sugerowac..
Podziel się: