reklama
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Dostałam ale nie wiem czy nie bylo za późno... no to pogadam z lekarzem i zobaczyny co o tym sądzi...Slyszalam, ze po stumulacji moze sie zdarzyc cykl bezowulacyjny. Moze organizm chce "odpoczac" po takiej produkcji jajeczek?
A nie dostalas zastrzyku z ovitrelle na pekniecie?
Musisz sama zdecydowac co dla Ciebie jest najlepsze. Zapytaj jeszcze lekarza co o tym mysli. A w przypadku kiedy pecherzyk nie peknie to nie mozna od razu wdrozyc hormonow, zeby nie tracic cyklu? O ile endo oczywiscie jest gotowe.
monikaaakaaa
Początkująca w BB
Mnie noc przed zrobieniem bety śniło się, że jestem w ciąży sen stał się rzeczywistością, zatem trzymam kciuki za Twój proroczy senwidzę, że większość miała ciekawe sny w nocy Tak bardzo na mnie podziałała wczorajsza rozmowa z Wami, że śniło mi się ,że robiłam betę i pielkęgniarka powiedziała, że jest malutka ale pozytywna
Liv26
Fanka BB :)
Nie wiem od czego to zależy ale moje pierwsze amh wynosilo5,8 drugie przed pierwszą stymulacja 7,5 a przed drugą stymulacja 2,5 wszystko w przeciągu 1,5 roku robioneAmh(wynik) podnisi się od Dhea, ale tak naprawdę nie zwiększa ilości pęcherzyków antralnych. Lekarze mowią, że nie ma możliwości, by rezerwa się powiększyła. Po dhea moje amh "wzrosło"z 0.4 do 1.6, ale niestety jajek nadal bardzo mało. Najlepiej zbadać fsh w 2 lub 3 dc i sprawdzić ilość antralnych przed procedurą.
monikaaakaaa
Początkująca w BB
Bardzo mi przykro, ale pamiętaj, że nadzieja umiera ostatnia! Dużo siły Ci życzę i zaparcia, bo cel osiągniesz na pewno. Ściskam...Niestety cud się nie zdarzyl... beta <0,2...
Moge juz dzis odstawic frexapiryne i dostinex?? W sensie moge juz wszystkie leki odstawic od razu i czekac na @ ??
monikaaakaaa
Początkująca w BB
Witaj!Czesc Dziewczyny,
Obserwuje Was od jakiegos czasu i jestem pod wrazeniem jak bardzo jestescie zaangazowane we wzajemna pomoc i udzielanie wsparcia. Widze, ze tu juz sie nawiazaly prawdziwe przyjaznie To jest niezwykle budujace.
Trzymam za wszystkie z Was kciuki!
Przedstawie sie krociutko. Jestem w trakcie stymulacji (8 dzien). Zaraz do tego wroce.
To moje trzecie podejscie. Pierwsze niedokonczone - przeszkodzil mi torbiel. Drugie nieudane Pierwsze dwa w Krk w Artvimedzie. Teraz przenioslam sie do Gamety w Lodzi. Czy ktoras z Was tam sie leczy?
Aktualnie biore Puregon (podwyzszona dawke gdyz mam za niski Estradiol - stan na wczoraj - 230 - co myslicie?), Menopur i gonapeptyl. Nienawidze zastrzykow..ale jakos wytrzymuje. Mam 10 pecherzykow z czego trzy nie rokuja. Reszta rosnie nierowno..
jutro mam badanie estradiolu i sprawdzenie pecherzykow. Mam nadzieje ze podniesiona dawka wczoraj (ze 150 do 200 pomogla..).
Przepraszam, ze sie tak rozpisalam.. Punkcje wstepnie mam na 2ego ustalona. Jesli wszystko pojdzie dobrze. Czy ktoras z Was miala niski estradiol, a potem sie podniosl i wszystko poszlo bez komplikacji?
Pozdrawiam Was serdecznie
ja jestem po udanym transferze w Salve Medica w Łodzi, kocham tą Klinikę i moją lekarz, dali mi wiarę, że się uda i mam bijące serduszko Jeśli chodzi o Gametę, to jak podejmowałam decyzję o leczeniu, to brałam ich pod uwagę, bo moja koleżanka ma bliźniaki po in vitro u nich, ale opieką była zażenowana niestety mówi, że traktowana była bardzo przedmiotowo i nie polecała mi tego miejsca. Poza tym wydaje mi się, że w Salve jest taniej, a Gameta ciągnie strasznie kasę. Podczas mojego transferu w Salve spotkałam dziewczynę, która wcześniej podchodziła 4 razy do in vitro w Gameta i też powiedziała, że nigdy więcej jej noga tam nie postanie ale wiesz, u Ciebie może być inaczej - i tak najważniejszy rezultat! Trzymam kciuki mocno za punkcję i transfer daj znać jak poszło :*
reklama
Podziel się: