No Kochana -to teraz nie masz wyjścia musisz być mi podporą i podpowiedziąWitam siostrę że schizami no ja się uparłam zmienić styl życia i zmieniłam
reklama
@walczaca Też pół nocy przeplakalam... Ale nawet po papier nie chciało mi się iść stwierdziłam że pościel zmienię boli strata... Ale musisz pozwolić sobie na łzy i odreagowanie. W dzień latalam jak szalona z łzami w oczach nawet okna myłam a w nocy płakałam a dzisiaj już jest ok...Walcząca wychlip się, zmarnuj rolke papieru toaletowego, a z ostatnim jego listkiem popraw cycuszki do przodu i dalej WALCZ. Ja czas płakania mam w sobotę. Ale wierzę w to że obie damy radę. Tak jak wszystkie dziewczyny na tym forum.
dżoasia
Fanka BB :)
tylko że ja po pierwsze nie mam zwierzaka więc nie wiem z kim mogłabym sie urżnąć... a po 2 niestety u mnie ani słychu ani widu na kolejną szansę, po jestem udupiona do stycznia... a Wy dziewczynki działajcie póki możecie w tym roku ile ile będziecie siedziec na tym wątku marsz na ciężarówkiCzyli patrz urznijmy się do Ciebie przemówiło
babulec
Zaciekawiona BB
To mi pierwszy transfer więc wiem mniej niż niewiele. Ale dziewczyny tu na forum są zawsze czujne, zwarte i na posterunku. W następnym miesiącu jak już będę po drugim transferze to może będę mądrzejsza. może podkreślam;DNo Kochana -to teraz nie masz wyjścia musisz być mi podporą i podpowiedzią
dżoasia
Fanka BB :)
ja to drugie i upalę się fajkami a potem detoks!!Po pijaku lepiej się śpi tak to nasz ambitny plan... wszystkie w święta jak nie w ciąży to pijane
Ja też mam nadzieję że już jutro recepta na leki i ze zacznę juz właściwą stymulacje nie moge sie doczekać tej wizyty i niestety sama jadę bo M jedzie dorobić ale dam radę to tylko 120 km hehehea ja 16.45 nie dostałam!
ale recepty juz wypisze powie kiedy zaczac i sprawdzi na usg czy nie ma torbieli. wiec do przodu mimo @. Przyjdzie moze w weekend to juz leki bede miala i startuję!!
Czesc Dziewczyny,
Obserwuje Was od jakiegos czasu i jestem pod wrazeniem jak bardzo jestescie zaangazowane we wzajemna pomoc i udzielanie wsparcia. Widze, ze tu juz sie nawiazaly prawdziwe przyjaznie To jest niezwykle budujace.
Trzymam za wszystkie z Was kciuki!
Przedstawie sie krociutko. Jestem w trakcie stymulacji (8 dzien). Zaraz do tego wroce.
To moje trzecie podejscie. Pierwsze niedokonczone - przeszkodzil mi torbiel. Drugie nieudane Pierwsze dwa w Krk w Artvimedzie. Teraz przenioslam sie do Gamety w Lodzi. Czy ktoras z Was tam sie leczy?
Aktualnie biore Puregon (podwyzszona dawke gdyz mam za niski Estradiol - stan na wczoraj - 230 - co myslicie?), Menopur i gonapeptyl. Nienawidze zastrzykow..ale jakos wytrzymuje. Mam 10 pecherzykow z czego trzy nie rokuja. Reszta rosnie nierowno..
jutro mam badanie estradiolu i sprawdzenie pecherzykow. Mam nadzieje ze podniesiona dawka wczoraj (ze 150 do 200 pomogla..).
Przepraszam, ze sie tak rozpisalam.. Punkcje wstepnie mam na 2ego ustalona. Jesli wszystko pojdzie dobrze. Czy ktoras z Was miala niski estradiol, a potem sie podniosl i wszystko poszlo bez komplikacji?
Pozdrawiam Was serdecznie
Mi torbiel jedną została ok. 2 cm a lekarz mimo to stwierdził że się wchłonie i nie przeszkodziło to w transferze...a ja 16.45 nie dostałam!
ale recepty juz wypisze powie kiedy zaczac i sprawdzi na usg czy nie ma torbieli. wiec do przodu mimo @. Przyjdzie moze w weekend to juz leki bede miala i startuję!!
reklama
Podziel się: