reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jak
Dzięki.

Ja po.wizycie. Niestety szyjka zmiekla i sie skrocila. Lekarz chce mnie widziec za 2 tyg a poki co wracam do... lutinusa :)

Nie dzwigac, nie schylac sie, nie uprawiac seksu (a tu i tak susza od dawna). Lezec, jakbym malo lezala do tej pory. No nic.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak Lekarz radzi leżeć to trzeba się słuchać :).

reklama
Cześć dziewczyny już po punkcji, ale miałam podły początek dnia. Rano ledwo co zdążyłam na punkcję,później był problem z drukarką, no i wyjście z kliniki troszkę się przedłużyło.Moja druga polowa niestety straciła dobry humor i wpadła w złość, że tyle kasy biorą , a sprzęt do niczego i nawet automatu na kawę nie ma.Dla niego klinika straciła w oczach i stwierdził ,że jest nieudolna.(choleryk ale może detale wpływają na całość?)
Na razie nie wiem jak z komórkami, ile dojrzałych , mam nadzieję, że jutro będę wiedzieć.
Boję się dziewczyny , oby coś się w końcu udało.

Cześć dziewczyny już po punkcji, ale miałam podły początek dnia. Rano ledwo co zdążyłam na punkcję,później był problem z drukarką, no i wyjście z kliniki troszkę się przedłużyło.Moja druga polowa niestety straciła dobry humor i wpadła w złość, że tyle kasy biorą , a sprzęt do niczego i nawet automatu na kawę nie ma.Dla niego klinika straciła w oczach i stwierdził ,że jest nieudolna.(choleryk ale może detale wpływają na całość?)
Na razie nie wiem jak z komórkami, ile dojrzałych , mam nadzieję, że jutro będę wiedzieć.
W tym momencie nic nie zmienisz, wiec tylko gleboki oddech cie ratuje, no i moze jakis film w kinie?? Moze wybierzcie sie z mezem o ile lekarz nie kazal.odpoczac :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak mialas kiepski poczatek to bedzie szczesliwe zakonczenie :) szkoda, ze nie wiesz co z jajcami. Mi powiedzieli od razu po punkcji ile udalo sie pobrac. Trzymam mocno kciuki ✊

_20171026_150751.JPG
relax z herbatą

Załączniki

• _20171026_150751.JPG
    _20171026_150751.JPG
    844,1 KB · Wyświetleń: 448
My niby mamy jeszcze jedną próbę w pakiecie ale pewnie nawet po tak gównianej stymulacji będą kazali mi odczekać a ja już nie mam siły na czekanie, kolejne święta bez ciąży i kolejne dni odliczane do kolejnej próby.
Ehhhh.... Poza tym boję się co ze mną jest nie tak jeśli znowu się nie udało. Jak czytam tu że dziewczyny 15 razy podchodzą i się nie udaje... Tyle że one mają tyle komórek i zarodków nawet po jednej punkcji. Ja tak nie mam :(

Kochana aż 4! Wiesz ile to daje szansy? Ciesz się że jeszcze masz i w razie czego możesz wrócić po swoje skarby. Nawet nie wiesz jakie to szczęście i komfort psychiczny. Ja ani po pierwszej stymulacji ani teraz po drugiej już nie mam żadnych tylko jedna szansa przy każdej procedurze. 4 zrodki to naprawdę powód do radości.
Ja nie mówię że się nie cieszysz ale chciałabym wiedzieć dlaczego nie utrzymuje mi się ciąża

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry