reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
po hormonach raczej rzadko sa siniaki - u mnie tylko po jednym zastrzyku zrobił się mikro siniaczek (taki na 5mm może) ale to dlatego, że wbiłam się z naczynko krwionośne. U @babulec to raczej po clexane, który jest na rozrzedzenie krwi
Dżoasia ty to jak pani doktor lubię czytać jak fajnie wszystko możesz wytłumaczyć ja to zielona jestem. Wiesz czy po pregnyl 10000 so jakieś skutki uboczne? W piątek mam pobranie I też się boję bo nie lubię igieł a muszą mnie jakoś uśpić :laugh2: ha ha ha

Dżoasia ty to jak pani doktor lubię czytać jak fajnie wszystko możesz wytłumaczyć ja to zielona jestem. Wiesz czy po pregnyl 10000 so jakieś skutki uboczne? W piątek mam pobranie I też się boję bo nie lubię igieł a muszą mnie jakoś uśpić :laugh2: ha ha ha
raczej nie powinnaś mieć żadnych skutków ubocznych, oszczędzaj się tylko i nie nadwyrężaj jajek do piątku ;) mi w usypianiu nie podoba się tylko to, że potem za szybko wybudzają:laugh2:

Ja mialam twardy pod koniec ciazy. Ja bym raczej darowala sobie te hybrydy w 1. trymestrze. Nie wiem jakie maja sklady te lakiery ale lepiej unikac wszelkich toksycznych substancji, bo tworza sie wszystkie narzady malenstwa i to bardzo wazny czas. wlosow tez bym nie farbowala w 1.trym. Lepiej nie wdychac zadnych chemikali.
Darowałam sobie ;) lepiej dmuchać na zimne :)

czyli sikaniec był w 9dpt? jak na 2dniowe to za wcześnie :) więc nadzieja jest ;)
Przyznam że po 5 latach walki nie mam nadziei w ogóle. Najgorsze jest to że mój mąż ma. I najbardziej nie boli mnie to, że się nie udało ale ten wyraz jego oczu jak na mnie patrzy. I chciałaby być gdziekolwiek nawet w abudabi ale nie widzieć wyrazu jego oczu po negatywnej becie.

Przepraszam za smuta

reklama
raczej nie powinnaś mieć żadnych skutków ubocznych, oszczędzaj się tylko i nie nadwyrężaj jajek do piątku ;) mi w usypianiu nie podoba się tylko to, że potem za szybko wybudzają:laugh2:
Po operacji w czerwcu to miałam trudności z wstaniem :rolleyes2: ale operacja trwała prawie 2h a punkcja moze będzie trwać z 15-30min to uda mi się wstać :laugh2:

Do góry