Spod Wieliczkia skąd pochodzisz jeśli można wiedzieć? no dobra... moje nie sa do końca puste - w jednym stoi suszarka z praniem a drugi przerobiłam na rowerownię
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spod Wieliczkia skąd pochodzisz jeśli można wiedzieć? no dobra... moje nie sa do końca puste - w jednym stoi suszarka z praniem a drugi przerobiłam na rowerownię
Nie mam porównania do innych. Ale tak. Wywiad długi przeprowadzał ze mną Dr Mrugacz. Wypytał o wszystko wyglądał wybadał, skierowanko na badanko w dłoni na miejscu wszystko jednorazowo.Jesteś zadowolona z tej kliniki ?
Dzień dobry
Mogę się jeszcze przyłączyć?
Już po ale strasznie się cieszę że mój narzeczony mi to zrobił bo ja nie byłabym wstanie tego zrobić. Ja wszystko wymieszalam a on mi zrobił zastrzyk ja robiłam sama hormony w brzuch ale tego w udo niemoglabym zrobić.Jak będziesz po zastrzyku daj znać...pomimo że mnie on nie dotyczy to też się boję
oj ja tez ze wsi kochane potem mieszkałam 5lat w bloku mało nie zwariowałam.. a teraz w de znow na wsi mieszkanie w domku i ogrodek jest wspólny na wynajmie niestety ale zawsze to cos ..tylko brzdaca brakujeNo widzisz ja tak samo! Ze wsi wtloczona do bloku. Tylko ze nie mam dwoch pustych pokoi bo male mieszkanie
mieszkałam 2 lata w mietniowie za niewielką kwotę wynajmowaliśmy dom (i jednocześnie się nim opiekowaliśmy) od takiej pani która wyjechała do włoch, ale potem się pańcia zbuntowała i chciała dużo kasy więc podziękowaliśmySpod Wieliczki
Babulec ja miałam menopur ale wolno wstrzykiwalam żeby nie mieć siniakowDoris trzymam kciuki. Ja po transferze dostałam rodzaje także mój brzuch wygląda bardzo siniakowo
no te testy takie są - jak 2 krechy to ok ale jak jedna to i tak nie wiadomo o co chodzi... mam nadzieję, że dzieciaczki na swoim miejscu :* a miałaś 5cio czy 3dniowe?Dżoasia powinnam w piątek. Ale oczywiście w niedzielę osiusiałam test. Jedna krecha. Objawów żadnych poza uczuciem pustki. A gdzie moje dwa zarodeczki?