reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No widzisz ja tak samo! Ze wsi wtloczona do bloku. Tylko ze nie mam dwoch pustych pokoi bo male mieszkanie :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
oj ja tez ze wsi kochane potem mieszkałam 5lat w bloku mało nie zwariowałam.. a teraz w de znow na wsi mieszkanie w domku i ogrodek jest wspólny na wynajmie niestety ale zawsze to cos ..tylko brzdaca brakuje :(

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dżoasia powinnam w piątek. Ale oczywiście w niedzielę osiusiałam test. Jedna krecha. Objawów żadnych poza uczuciem pustki. A gdzie moje dwa zarodeczki?

reklama
Dżoasia powinnam w piątek. Ale oczywiście w niedzielę osiusiałam test. Jedna krecha. Objawów żadnych poza uczuciem pustki. A gdzie moje dwa zarodeczki?
no te testy takie są - jak 2 krechy to ok ale jak jedna to i tak nie wiadomo o co chodzi... mam nadzieję, że dzieciaczki na swoim miejscu :* a miałaś 5cio czy 3dniowe?

Do góry