reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana każda z nas ma gorsze chwile i momenty. Mi dziś też łezka poleciała bo tak sobie przypomniałam negatywną ostatnią betę i stwierdziłam że tym razem to ja tak bardzo się boję bo bym tego nie przeżyła i przypomniałam sobie jaki to ból. Nie wiem skąd mi takie myśli przyszły ale każda z nas po prostu czasami wymięka.
no dziwne to i straszne :) takie dziwne myśli i przemyslenia .. prubuje sie pozbierac zeby miec dobre samopoczucie na crio ale ciezko mi to przychodzi.. mam nadzieje ze tym razem sie uda..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem babulec i jestem w 12 dniu po transferze. Posiadam męża i kota :D Dodatkowo posiadam mnóstwo schiz w związku z moim poerwszym ICSI .
Ja też jestem przy pierwszym właśnie za chwilę muszę zastrzyk z pregnyl 10000 domiesniowo zrobić ale tak się boję. W piątek mam pobranie jajeczek a w poniedziałek albo wtorek transfer. Tylko czekać. Trzymam kciuki za was:)

Co lekarz to inne zdanie. Mój lekarz twierdził że już przy 1,56 nie ma mowy o antykach bo przy takim amh nie powinno się wyciszać jajników absolutnie ale też stymulacja przez niego zaproponowana szału nie zrobiła... dwa zarodki. Wcześniejsza lekarka to już w ogóle była pomyłka - jeden i to słaby zarodek. Teraz jak pisałam tylko dwa choć podobno bardzo ładne ale jednak tylko dwa. Wzięłam je oba do siebie i mam nadzieję że już zostaną.
Dziekuje ci za idpowiedz, jestem takim szoku dzis , ze chodze jak wamoku jakims, nie spodziewalam sie cudow , ale czekos takiego w ogole.
A napiszesz mi ile mialas pecherzykow do naklucia. I jaki protokol i jakie amh.
Przepraszam ze o tyle pytam.
Bede trzymac kciuki za twoje dwa malenstwa aby zostaly i zdrowo rosły.

Kochana każda z nas ma gorsze chwile i momenty. Mi dziś też łezka poleciała bo tak sobie przypomniałam negatywną ostatnią betę i stwierdziłam że tym razem to ja tak bardzo się boję bo bym tego nie przeżyła i przypomniałam sobie jaki to ból. Nie wiem skąd mi takie myśli przyszły ale każda z nas po prostu czasami wymięka.
Dokładnie... ja to potrafię teraz płakać na zawolanie... pomyślę o czymś i łzy same mi lecą

Nie jestem w stanie zdjęcia zrobić ale sobie wyobraźcie jak na kanapkę leżę z psami. W plecy wtulony jeden śpi a z przodu wtulony we mnie drugi. Mega delikatnie ale wtulone z dwóch stron. Mam nadzieję że moje dwa kropki czują i ich miłość i zostaną :)
u mnie koty tak spaly i to byl dobry znak :)

Dziekuje ci za idpowiedz, jestem takim szoku dzis , ze chodze jak wamoku jakims, nie spodziewalam sie cudow , ale czekos takiego w ogole.
A napiszesz mi ile mialas pecherzykow do naklucia. I jaki protokol i jakie amh.
Przepraszam ze o tyle pytam.
Bede trzymac kciuki za twoje dwa malenstwa aby zostaly i zdrowo rosły.
kochana a ty masz jeszcze mieć jakieś wizyty monitorujące? bo tak czy siak przy tylu pęcherzykach pasowałoby chyba na bieżąco sprawdzać co z nimi się będzie działo?

reklama
Myślałam dzisiaj o Tobie :) kiedy masz transfer ?? Jak widzę samopoczucie nie za bardzo... ja różnie. Chwilami czuję się ona chwilami wyć mi się chce. Wtedy zaglądam na forum napiszę Ci nie boli i jakoś przechodzi.... jesteśmy tutaj jak psychoterapeuta;)
no w piatek mam termin przed crio w wtorek pierwszy dzien @ miałam .. nie bardzo wiem ile dni po jest transfer to.dopiero moje drugie podejscie...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry