reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

jak prawie się stykają to na pewno ten jeden się zdążył podzielić :) a ty byłaś w klinice czy u jakiejś innej dr? Nie rozumiem jej zdziwienia, w końcu takie rzeczy się zdarzają :) ładne kwiatki! :D
W klinice. Ona nie tyle się zdziwiła że mógł się podzielić co po prostu sama już się zastanowiła czy dobrze pamięta że był podany jeden :) to jest dla mnie nie do uwierzenia...

reklama
W klinice. Ona nie tyle się zdziwiła że mógł się podzielić co po prostu sama już się zastanowiła czy dobrze pamięta że był podany jeden :) to jest dla mnie nie do uwierzenia...
oj sama pisałaś kiedyś że macie rodzinkę z predyspozycjami jeśli chodzi o płodność :D nie masz się co dziwić, za jakiś czas będziesz przedszkole otwierac :D

Nie mam pojecia jak to jest z blizniakami jednojajowymi ale moze podzial nastapil kilka dni pozniej i dlatego tak roznica. Puki co sie nie martw. Trzymam mocno kciuki, zeby drugi okruszek nadgonil? A widac cos wiecej oprocz pecherzykow? 10.11 masz usg serduszkowe?
W tym jednym większym widać ciałko żólte a w tym drugim nic nie widać jeszcze. No mam mieć jakieś dokładniejsze to badanie i już powinno być widać serduszko :) albo serduszka :)

Chciałam za jakieś dwa lata wrócić po następnego kropka ale teraz będę się bała :p z 4 zarodków juz się 5 zrobiło :p Co ja zrobię? żadnego nie chcę oddać :p
tym się będziesz później martwić - ja tez się przestraszyłam, jak się dowiedziałam, że mam 6 i wszystkie ładne blastki a teraz juz tylko połowa została ;(

reklama
Ale niespodzianka [emoji3] trzymam kciuki za dwa bijące serduszka [emoji173]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry