reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja zadnych lekow nie biore to u mnie to zupelnie inaczej moze niestety wygladac. Ty pochodzisz do calej procedury na tak zwanym cyklu naturalnym. Tak to sie chyba nazywa. Podziwiam Cie, bo ja majac dwie komorki chyba bym zwariowala ze stresu. Na mnie 2 zamrozone blastki czekaja.
A na jakim etapie teraz jestes? Komorki juz zaplodnione? Mialas trasnfer?

Tak,podchodzę na naturalnym cyklu.
jestem tydzień po transferze.Pobrano mi 15 komórek z czego 6 zapłodnili ale do 3 doby przetrwały tylko 3.Zabraliśmy jednego zarodka,dwa zamroziliśmy.Jak teraz się nie uda to wracam odrazu po naszą dwójkę.Ja już wariuje ze zdenerwowania,bo ja sama chyba już sobie wmawiam wszystkie mozliwe dolegliwości.A lekarz kazał bete robic dopiero 30.10,ale nie ukrywam w piętek lub w sobotę zrobię sikańca po prostu nie wytrzymam jak nie zrobię :)

reklama
jestem tydzień po transferze.Pobrano mi 15 komórek z czego 6 zapłodnili ale do 3 doby przetrwały tylko 3.Zabraliśmy jednego zarodka,dwa zamroziliśmy.Jak teraz się nie uda to wracam odrazu po naszą dwójkę.Ja już wariuje ze zdenerwowania,bo ja sama chyba już sobie wmawiam wszystkie mozliwe dolegliwości.A lekarz kazał bete robic dopiero 30.10,ale nie ukrywam w piętek lub w sobotę zrobię sikańca po prostu nie wytrzymam jak nie zrobię :)
ty dzisiaj miałaś transfer??

a poza tym Ty mi lepiej mojego wieku zazdrość a nie wieku męża hahaha
Ja jakbym chciała męża tyle młodszego to powinnam się że dwa lata temu pod liceum ustawić... Chociaż może jakbym wyglądała jak ty to może bym się skusiła... A raczej młody by się skusił na mnie...

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

dziś juz mi wali na dekiel. Czuję okres już mega a w novum wciąż brak wyniku histero! jak mi cykl przepadnie przez nich to kogos tam za cyce powiesze :) bo moje amh nie pozwala mi opuscic ani jedniutkiego cyklu! :)
Któraś tu pisała o mega dużej dawce wit C na opóźnienie @ - może spróbuj? zjedz ze 2 cytryny, łyknij jakąś wit c w pastylce czy cuś :)

dziś juz mi wali na dekiel. Czuję okres już mega a w novum wciąż brak wyniku histero! jak mi cykl przepadnie przez nich to kogos tam za cyce powiesze :) bo moje amh nie pozwala mi opuscic ani jedniutkiego cyklu! :)
Dzwoń tam już o 8.00 i je tam opierdziel

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Ooo to trzymam mocno kciuki ✊✊ Ja tez bym nie wytrzymala tyle czasu ;)

reklama
Do góry