reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witam sie ponownie.

Ambitnie myslałam, że może uda mi sie was doczytać ale otworzyłam foruma tam... 200 stron O.O także ten. Od jutra rana może trochę postów z dzis poczytam :D:D

Mam nadzieję, że podczas mojej krótkiej nieobecności same dobre wieści były :)

Cześć Dziewczyny :)Nie było mnie tu jakis czas i nie mam szans was nadrobić. Mam nadzieję, że same dobre wieści u was :)
Ja byłam dzisiaj na pierwszym usg po transferze jednej 5dniowej blastki.
Szok po wizycie ogromny bo zobaczyłam dwa pęcherzyki:szok::szok::szok::szok::szok:
jeden prawidłowej wielkości a drugi niestety mniejszy. Pani dr powiedziała że wygląda to tak jakby był o tydzień młodszy co jest niemożliwe. Co o tym myślicie ???
Oby dwójeczka z tobą została :) Gratki. Ja tak marzyłam o bliźniętach :D

hahah no co taka prawda hahha ale z to ja jak celebrytki mam o 9lat młodszego meża! o ! hahaha
Ty nie marudź.
jak moja babcia za mąż wychodziła za dziadka to miała 35 lat a dziadek ... 20 :D:D także ty na 9 lat różnicy nie narzekaj. A to były lata 50te więc komentarzy co nie miara.
Czuj się młoda, i piękna, i atrakcyjna :)

Ty nie marudź.
jak moja babcia za mąż wychodziła za dziadka to miała 35 lat a dziadek ... 20 :D:D także ty na 9 lat różnicy nie narzekaj. A to były lata 50te więc komentarzy co nie miara.
Czuj się młoda, i piękna, i atrakcyjna :)
Ona się chwali właśnie żebyśmy wszystkie zazdroscily!!!
A jak tam u was jak się czujecie!?

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!

Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.

[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]nie puszczamy za wgryzanie się kropkw w nowe 9 miesięczne domki mamuś :* [emoji173]

Już pażdziernik - Miesiąc ten spoczynku nie chce dać, każe orać, każe siać. Także dziewczyny siejmy i po 9 miesiącach zbierajmy! Ruszamy do boju po nasze szczęścia.
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :):*

Shake it up baby, twist and shout :)
Będzie sie działo

Link do kalendarza:
Link do: Kalendarz

2017-10-24 hope322 Druga wizyta kontrolna przed crio
2017-10-24 Mruch Wizyta przed II crio
2017-10-24 Doris30 12dc, menopur 225 + ostatnie USG przed pobraniem :-)

2017-10-25 Kikuli termin porodu
2017-10-25 zylwia wizyta w nowej klinice
2017-10-25 Ilona88 wizyta na fundusz +KTG
2017-10-26 Evelin83 badania prenatalne
2017-10-27 Vinszka usg połówkowe (22t+1d)
2017-10-30 ajka89 usg serduszkowe
2017-10-31 jasani usg serduszkowe :)
2017-11-13 Ilona88 termin porodu
2017-12-06 Oska305 termin porodu
2017-12-09 mala218 termin porodu
2017-12-12 tusiaczzek1988 termin porodu
2017-12-13 M@gda termin porodu ( ET: 28.03.2017 )
2017-12-16 karolina1984 termin porodu
2017-12-28 Joko86 termin porodu
2017-12-28 klodine termin porodu
2017-12-29 Adunnnia90 termin porodu
2018-01-07 dreamscometrue termin porodu ( ET: 24.04.2017 )
2018-01-21 KEHA termin porodu
2018-04-05 meg86 termin porodu
2018-04-10 ludek termin porodu

Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Pod Link do: Kalendarz - jak obsługiwać i gdzie go szukać znajdziesz instrukcję :)

7 lat i parę miesięcy... oczko w głowie nasze... całe szczęście jakie mamy... jest grzeczny i zawsze jak coś się dzieje dużo rozmawiamy , tłumaczymy mu że teraz mama będzie leżała itp. Czasami się buntuje ale przecież ma prawo mieć swoje zdanie... wymaga dużo rozmów i tłumaczeń różnych zachowań.... Ale po tych lekach nawet nie byłam być w stanie mama na 100% bo ciągle źle się czułam. Teraz mam czas nadrobić stracone dwa tygodnie. Kocham go ponad wszystko i powiem wam że jeśli ktoś nie ma dziecka niech walczy do końca... bo mi brak siły już na walkę o drugie staramy się prawie 5 lat ciągle się o tym myśli,odkłada pieniądze i całe życie czeka tego testu i nic jedną kreską..to jest straszne... dlatego ja już od Nowego roku zaczynam nowy rozdział ... mam nadzieję ze z kruszynka w brzuszku a jak nie to że świadomością ze kończymy temat leczenia i cieszymy się życiem od nowa w trójkę
Moja mama nie poddawała się 13 lat.
Po tym czasie urodziłam się ja. Wtedy, w latach ątych nikt nie słyszał o in vitro.
Dziewczyny nie poddawajcie się. Walczcie o szczęście.

Nie trujesz tylko tak jak każda z nas potrzebujesz się podzielić swoimi obawami :) to jutro po pracy opisz mi jak u Ciebie właśnie wygląda sytuacja bo nie odszukam teraz twoich wpisów :) a jestem bardzo ciekawa... miałaś już zabieg prawda ??
Tak, miałam zabieg, byłam u immunologa i muszę odczekać miesiąc na to żeby zrobić badania i potem wizyta znów. Ogólnie po zabiegu 3 miesiące przerwy przede mną.

reklama
Cześć Dziewczyny :)Nie było mnie tu jakis czas i nie mam szans was nadrobić. Mam nadzieję, że same dobre wieści u was :)
Ja byłam dzisiaj na pierwszym usg po transferze jednej 5dniowej blastki.
Szok po wizycie ogromny bo zobaczyłam dwa pęcherzyki:szok::szok::szok::szok::szok:
jeden prawidłowej wielkości a drugi niestety mniejszy. Pani dr powiedziała że wygląda to tak jakby był o tydzień młodszy co jest niemożliwe. Co o tym myślicie ???

Wow, co za wiadomość :). Może jeszcze ten mniejszy nadgoni. Tak czy tak będziesz Mamusia . Gratulacje.

Do góry