Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
1-2 % ???? To ze mnie jest szczęściara...
I to mega
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
1-2 % ???? To ze mnie jest szczęściara...
Oby dwójeczka z tobą została Gratki. Ja tak marzyłam o bliźniętachCześć Dziewczyny Nie było mnie tu jakis czas i nie mam szans was nadrobić. Mam nadzieję, że same dobre wieści u was
Ja byłam dzisiaj na pierwszym usg po transferze jednej 5dniowej blastki.
Szok po wizycie ogromny bo zobaczyłam dwa pęcherzyki
jeden prawidłowej wielkości a drugi niestety mniejszy. Pani dr powiedziała że wygląda to tak jakby był o tydzień młodszy co jest niemożliwe. Co o tym myślicie ???
Ty nie marudź.hahah no co taka prawda hahha ale z to ja jak celebrytki mam o 9lat młodszego meża! o ! hahaha
Ona się chwali właśnie żebyśmy wszystkie zazdroscily!!!Ty nie marudź.
jak moja babcia za mąż wychodziła za dziadka to miała 35 lat a dziadek ... 20 także ty na 9 lat różnicy nie narzekaj. A to były lata 50te więc komentarzy co nie miara.
Czuj się młoda, i piękna, i atrakcyjna
Moja mama nie poddawała się 13 lat.7 lat i parę miesięcy... oczko w głowie nasze... całe szczęście jakie mamy... jest grzeczny i zawsze jak coś się dzieje dużo rozmawiamy , tłumaczymy mu że teraz mama będzie leżała itp. Czasami się buntuje ale przecież ma prawo mieć swoje zdanie... wymaga dużo rozmów i tłumaczeń różnych zachowań.... Ale po tych lekach nawet nie byłam być w stanie mama na 100% bo ciągle źle się czułam. Teraz mam czas nadrobić stracone dwa tygodnie. Kocham go ponad wszystko i powiem wam że jeśli ktoś nie ma dziecka niech walczy do końca... bo mi brak siły już na walkę o drugie staramy się prawie 5 lat ciągle się o tym myśli,odkłada pieniądze i całe życie czeka tego testu i nic jedną kreską..to jest straszne... dlatego ja już od Nowego roku zaczynam nowy rozdział ... mam nadzieję ze z kruszynka w brzuszku a jak nie to że świadomością ze kończymy temat leczenia i cieszymy się życiem od nowa w trójkę
Tak, miałam zabieg, byłam u immunologa i muszę odczekać miesiąc na to żeby zrobić badania i potem wizyta znów. Ogólnie po zabiegu 3 miesiące przerwy przede mną.Nie trujesz tylko tak jak każda z nas potrzebujesz się podzielić swoimi obawami to jutro po pracy opisz mi jak u Ciebie właśnie wygląda sytuacja bo nie odszukam teraz twoich wpisów a jestem bardzo ciekawa... miałaś już zabieg prawda ??
Cześć Dziewczyny Nie było mnie tu jakis czas i nie mam szans was nadrobić. Mam nadzieję, że same dobre wieści u was
Ja byłam dzisiaj na pierwszym usg po transferze jednej 5dniowej blastki.
Szok po wizycie ogromny bo zobaczyłam dwa pęcherzyki
jeden prawidłowej wielkości a drugi niestety mniejszy. Pani dr powiedziała że wygląda to tak jakby był o tydzień młodszy co jest niemożliwe. Co o tym myślicie ???