Mnie od transferu prawie codziennie glowa boli.Tabletki w tym czaie wzielam dwie slabiutkie(2oprocz rozkurczowych te to codzien)Hej. U mnie 5dpt, mam straszny ból głowy. Mogę zażyć tabletkę przeciwbólową??
reklama
Pixie_Dixie
Fanka BB :)
@Pixie_Dixie a co u Ciebie. Plamienia ustaly? Jak sie czujesz?
U mnie bez zmian dalej kawa z mlekiem przy aplikacji ale na wkładce prawie nic. Trochę sie uspokoiłam ale jak na szpilkach czekam do pon. Przyszły mi nudności wiec to chyba dobry znak [emoji6] A Ty juz znasz przypuszczalna datę transferu?
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
@walczaca o szczescie ty dzis transfer?ile kropeczkow przygarniesz?
Dziewczyny trzymam kciuki!!
Dziewczyny trzymam kciuki!!
aniaAsia222
Jeden zarodek u mnie 5cio dniowy 9dpt beta 156.Kochana zawsze tak sie czlowiek przejmuje przyrost masz piekny wiec jest ok a nawet lepiejwitam kochane i życzę wam wszystkim miłego dnia
U mnie wczoraj beta w 10dpt 214,09 Pani dr mówiła że bardzo ładnie i że następna wizyta 23.10 i żebym nie robiła już między czasie bety.
Zaczęłam się teraz trochę martwić bo @goffa13 miała wyższą bete...kochana miałaś dwa zarodki czy jeden ?
aniaAsia222
Czyli jesteśmy w tej samej sytuacji a ty dzień wcześniej masz wyższą bete. No ale jeśli Pani dr powiedziała że jest ok to tak musi być chyba do mnie dopiero dociera ... dzisiaj jadę ze zwolnieniem do pracy a już mam kod B czyli ciążoweJeden zarodek u mnie 5cio dniowy 9dpt beta 156.Kochana zawsze tak sie czlowiek przejmuje przyrost masz piekny wiec jest ok a nawet lepiej
aniaAsia222
Dziewczyny chyba do mnie dociera powoli to co się dzieje chodze i csły czas chce mi się płakać ze szczęścia może dlatego że wczoraj powiedzieliśmy teściom...teściowa płakała ze szczęścia a teściu chodził taki zadowolony że ciężko było nie zauważyć już planują że kupią nam wózek
Cudownie było wczoraj patrzeć na ich szczęście
Wiem że może trochę za wcześnie żeby tak bardzo się cieszyć ale już nie mogłam dłużej tego przed nimi ukrywać !!!
Po tylu latach wylanych łez w końcu JESTEM SZCZĘŚLIWA <3
Chciałabym Wam kochane bardzo podziękować za wasze wsparcie, za to że zawsze mogłam na was polegać, za to że dzięki wam czułam się duuużo bezpieczniej Jesteście nieocenione !!!
Chciałabym wyróżnić @HopeFul87 ponieważ ona pomogła mi najbardziej nie pisałyśmy tu o tym ale myślę że mogę się pochwalić a więc zaproponowała mi że wyśle mi fraxiparynę, której mi brakło po czym zgadałysmy się że mieszkamy w miejscowościach obok i spotkałyśmy się na żywo taki zbieg okoliczności
Ja zmykam i nie będę mieć cały dzień dostępu do forum ale wam życzę na dzisiaj samych dobrych wieści
Cudownie było wczoraj patrzeć na ich szczęście
Wiem że może trochę za wcześnie żeby tak bardzo się cieszyć ale już nie mogłam dłużej tego przed nimi ukrywać !!!
Po tylu latach wylanych łez w końcu JESTEM SZCZĘŚLIWA <3
Chciałabym Wam kochane bardzo podziękować za wasze wsparcie, za to że zawsze mogłam na was polegać, za to że dzięki wam czułam się duuużo bezpieczniej Jesteście nieocenione !!!
Chciałabym wyróżnić @HopeFul87 ponieważ ona pomogła mi najbardziej nie pisałyśmy tu o tym ale myślę że mogę się pochwalić a więc zaproponowała mi że wyśle mi fraxiparynę, której mi brakło po czym zgadałysmy się że mieszkamy w miejscowościach obok i spotkałyśmy się na żywo taki zbieg okoliczności
Ja zmykam i nie będę mieć cały dzień dostępu do forum ale wam życzę na dzisiaj samych dobrych wieści
aniaAsia222
Ja dostałam już wczoraj ale ja ze względu na charakter pracy ponieważ dzwigam. A narazie jestem na etapie ciąży biochemicznej i dopiero za 10 dni na wizycie będzie widać pęcherzykWłaśnie. Kiedy ciaza jest stwierdzona na tyle aby dostać zwolnienie z pracy. Po wizycie sercowej?
reklama
Majtunia
Ja również wykonuje pracę fizyczną pracuje w hotelu i nie wiem co mam zrobić.Ja dostałam już wczoraj ale ja ze względu na charakter pracy ponieważ dzwigam. A narazie jestem na etapie ciąży biochemicznej i dopiero za 10 dni na wizycie będzie widać pęcherzyk
Podziel się: