reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Pixie_Dixie a co u Ciebie. Plamienia ustaly? Jak sie czujesz?

U mnie bez zmian dalej kawa z mlekiem przy aplikacji ale na wkładce prawie nic. Trochę sie uspokoiłam ale jak na szpilkach czekam do pon. Przyszły mi nudności wiec to chyba dobry znak [emoji6] A Ty juz znasz przypuszczalna datę transferu?

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

witam kochane i życzę wam wszystkim miłego dnia :)
U mnie wczoraj beta w 10dpt 214,09 Pani dr mówiła że bardzo ładnie i że następna wizyta 23.10 i żebym nie robiła już między czasie bety.
Zaczęłam się teraz trochę martwić bo @goffa13 miała wyższą bete...kochana miałaś dwa zarodki czy jeden ?
Jeden zarodek u mnie 5cio dniowy 9dpt beta 156.Kochana zawsze tak sie czlowiek przejmuje przyrost masz piekny wiec jest ok a nawet lepiej

Jeden zarodek u mnie 5cio dniowy 9dpt beta 156.Kochana zawsze tak sie czlowiek przejmuje przyrost masz piekny wiec jest ok a nawet lepiej
Czyli jesteśmy w tej samej sytuacji a ty dzień wcześniej masz wyższą bete. No ale jeśli Pani dr powiedziała że jest ok to tak musi być :) chyba do mnie dopiero dociera ... dzisiaj jadę ze zwolnieniem do pracy a już mam kod B czyli ciążowe :)

Dziewczyny chyba do mnie dociera powoli to co się dzieje :) chodze i csły czas chce mi się płakać ze szczęścia :) może dlatego że wczoraj powiedzieliśmy teściom...teściowa płakała ze szczęścia a teściu chodził taki zadowolony że ciężko było nie zauważyć :) już planują że kupią nam wózek :p
Cudownie było wczoraj patrzeć na ich szczęście :)
Wiem że może trochę za wcześnie żeby tak bardzo się cieszyć ale już nie mogłam dłużej tego przed nimi ukrywać !!! :)
Po tylu latach wylanych łez w końcu JESTEM SZCZĘŚLIWA <3

Chciałabym Wam kochane bardzo podziękować za wasze wsparcie, za to że zawsze mogłam na was polegać, za to że dzięki wam czułam się duuużo bezpieczniej :) Jesteście nieocenione !!!
Chciałabym wyróżnić @HopeFul87 ponieważ ona pomogła mi najbardziej :) nie pisałyśmy tu o tym ale myślę że mogę się pochwalić :) a więc zaproponowała mi że wyśle mi fraxiparynę, której mi brakło po czym zgadałysmy się że mieszkamy w miejscowościach obok i spotkałyśmy się na żywo :) taki zbieg okoliczności :)
Ja zmykam i nie będę mieć cały dzień dostępu do forum ale wam życzę na dzisiaj samych dobrych wieści :)

reklama
Do góry