reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny chyba do mnie dociera powoli to co się dzieje :) chodze i csły czas chce mi się płakać ze szczęścia :) może dlatego że wczoraj powiedzieliśmy teściom...teściowa płakała ze szczęścia a teściu chodził taki zadowolony że ciężko było nie zauważyć :) już planują że kupią nam wózek :p
Cudownie było wczoraj patrzeć na ich szczęście :)
Wiem że może trochę za wcześnie żeby tak bardzo się cieszyć ale już nie mogłam dłużej tego przed nimi ukrywać !!! :)
Po tylu latach wylanych łez w końcu JESTEM SZCZĘŚLIWA <3

Chciałabym Wam kochane bardzo podziękować za wasze wsparcie, za to że zawsze mogłam na was polegać, za to że dzięki wam czułam się duuużo bezpieczniej :) Jesteście nieocenione !!!
Chciałabym wyróżnić @HopeFul87 ponieważ ona pomogła mi najbardziej :) nie pisałyśmy tu o tym ale myślę że mogę się pochwalić :) a więc zaproponowała mi że wyśle mi fraxiparynę, której mi brakło po czym zgadałysmy się że mieszkamy w miejscowościach obok i spotkałyśmy się na żywo :) taki zbieg okoliczności :)
Ja zmykam i nie będę mieć cały dzień dostępu do forum ale wam życzę na dzisiaj samych dobrych wieści :)
Pozytyene mysli przyciagaja pozytywne zdarzenia pamietaj :-) musi byc dobrze :-)

U mnie bez zmian dalej kawa z mlekiem przy aplikacji ale na wkładce prawie nic. Trochę sie uspokoiłam ale jak na szpilkach czekam do pon. Przyszły mi nudności wiec to chyba dobry znak [emoji6] A Ty juz znasz przypuszczalna datę transferu?

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Ciesze sie, ze u Ciebie wszystko dobrze. Nudnosci to dobry znak! :) maluszek sie dobrze rozwija :) A u mnie to dopiero 4dc, wizyte mam 21.10 czyli za tydzien w sobote, bedzie to 11dc, wiec dopiero sie okaze czy mam owulacje i czy dojdzie do transferu. Tym razem chce podejsc na naturalnym, bo po hormonach mialam skoki temperatury i w nocy budzilam sie zlana potem i przypuszczam, ze doszlo do przegrzania organizmu i dlatego sie kropek ewakuowal.

reklama
Do góry