reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

prywatnie, ale pewnie juz doczytałaś :) wizyt już nie mam, badania tylko te co do zabiegu a właściwie do znieczulenia. Oczywiście dorzucę betę a co :D
A we wtorek, bo moja pani tylko we wtorki operuje prywatnie :)

Betę dorzuć koniecznie, a co-jedna więcej nie zaszkodzi :). A tak poważnie to szkoda, że nawet przysługujących zabiegów nie można normalnie za NFZ zrobić tylko musisz prywatnie kombinować.

reklama
Dziewczyny trzymam za was wszystkie kciuki. Ledwo was doczytalam tyle piszecie.
Przepraszam że ostatnio mało się Udzielam ale od dwóch dni walczę z bólem głowy. Chyba jakieś migreny mnie dopadly
Gratuluję wzystkim pozytywnych bet i radości z wizyt
Czarnula dotarły do mnie te spodnie ciążowe ale szczerze są beznadziejne. Muszę zawieść do krawcowej żeby zwezila nogawki a tak to chyba trzeba sprawdzić w tym H&m

Ok ok. Ja mialam ok 9 w tamtym tygodniu w piatek i sie zadtanawiam czy endo moze byc zbyt grube...? :/

Ja się nigdy nie martwilam, że za grube bo minimum chce osiągnąć :). Musiałoby być naprawdę bardzo grube, żeby odroczyli transfer. Każda klinika ma swoje zasady i dziewczyny pisały (już nie pamiętam które), że u nich powyżej jakiejś wartości nie robią transferu. Ale skoro lekarz nie widzi u Ciebie takiego zagrożenia i nic nie mówił o tym to chyba nie masz się co martwić.

Każdy przypadek jest inny, nie powiem, że nie marzyłam o bliźniakach i tak jak mówisz szanse większe, ale...no właśnie jest to ale ;) dlatego nie neguje tego, że ktoś bierze dwa u mnie lekarz od razu powiedział, że nie ma takiej opcji u nas. Znowu ja już przytyłam a co dopiero przy bliźniakach :p Kiedy teraz podchodzisz?

Tylko że podanie dwóch zaródków nie zawsze oznacza ciąże bliźniaczą. Mamy tu kilka dziewczyn co z dwójki zarodków jest pojedyncza ciąża i ja wśród nich. Ale popieram że o bliźniakach trzeba pomyśleć przed transferem a nie potem za głowę się chwytać :sorry2:

Tylko że podanie dwóch zaródków nie zawsze oznacza ciąże bliźniaczą. Mamy tu kilka dziewczyn co z dwójki zarodków jest pojedyncza ciąża i ja wśród nich. Ale popieram że o bliźniakach trzeba pomyśleć przed transferem a nie potem za głowę się chwytać :sorry2:
Ja również wzięłam dwa bo zwiększa to szanse . Chciałabym aby chociaż jeden został że mną, o dwóch nawet nie marzę.

reklama
Do góry