reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

My jakoś przyjeliśmy to na spokojnie. Ucieszyliśmy się ale właśnie nie było fanfar... jak już pisałam jakoś nie umiem się cieszyć...jestem jakaś nienormalna. Brzuch często boli, chodzę cały czas zmęczona i przesypiam popołudnia( nie wiem czy to jakiś objaw czy te pogody) a w nocy jakis taki strach mnie budzi okropny,serce wali no i oczywiście ten ból brzucha też mnie budzi. Myślę że uspokoimy się po piątkowej wizycie
Moja pierwsza reakcja był płacz. Tak wyłam chyba ze 30-40 minut :)

reklama
Dokładnie :biggrin2: ja jeszcze się zastanawiam kiedy iść do dyrekcji i powiedzieć, ze mnie nie będzie :rolleyes: Asia jak wpadniesz w rytm to nawet nie będziesz wiedziała kiedy taka prawda. A poza tym nie dostaniesz jeszcze zwolnienia jak będziesz musiała mieć łyżeczkowanie?
jutro mi się kończy i będę brała jeszcze na 10 dni do 22go i potem do roboty ;( tak mi się nie chce wracać, że masakra :D

Hej dziewczynki kciukasy za dzisiejsze wizyty.
U mnie jak narazie spokojnie ale wczoaraj sie naprawde przestraszylam tego plamienia w dodatku silne skurcze nie dawalu spokoju.Strasznie plakalam i poklocilam sie z mężem.Bol brzucha przeszedl lekko czuje co jakis czas takie sama nie wiem co.

Dzień dobry dziewczęta, dzisiaj intensywny dzień:

@iwcia82 i @Evelin83 - pięknych widoków Wam życzę, podeślijcie jakaś fotkę [emoji3] żebyśmy mogły sie napawać wspólnie Waszym szczęściem.

@anett96 - żeby było czysto i ładnie, niech Cię tam pożądanie wycharaczą [emoji13]żeby maleństwo miało sie gdzie zadomowić [emoji3]

@MoKa - ładnych dużych dojrzałych jajec Ci zycze przy podglądaniu, tak aby było w sam raz [emoji3]

@tamiza - ładniutkiwgo endo, aby było jak ciepła kołderka która otuli kropka już niedługo [emoji3]

A reszcie - uśmiechu na twarzy i heja do przodu!!!

NIE PODDAJEMY SIE!!!
WOW! Czyżbyś użyczyła teczek od @dżoasia?
Co za pamięć!
Dziękuję za życzenia! Miłego dnia
Wszystkim życzę tylko dobrych wiadomości!

Dziewczyny a jeśli nie dojdzie do zagniezdzenia się zarodka to okres dostajemy w dniu w którym jest zwykle czy może też tak być że pojawi się znacznie później.

Dzień dobry dziewczęta, dzisiaj intensywny dzień:

@iwcia82 i @Evelin83 - pięknych widoków Wam życzę, podeślijcie jakaś fotkę [emoji3] żebyśmy mogły sie napawać wspólnie Waszym szczęściem.

@anett96 - żeby było czysto i ładnie, niech Cię tam pożądanie wycharaczą [emoji13]żeby maleństwo miało sie gdzie zadomowić [emoji3]

@MoKa - ładnych dużych dojrzałych jajec Ci zycze przy podglądaniu, tak aby było w sam raz [emoji3]

@tamiza - ładniutkiwgo endo, aby było jak ciepła kołderka która otuli kropka już niedługo [emoji3]

A reszcie - uśmiechu na twarzy i heja do przodu!!!

NIE PODDAJEMY SIE!!!
Przylaczam sie do zyczen i trzymam kciuki ✊✊
@Pixie_Dixie Tobie zycze, zeby te plamienia byly tym razem dobrym zwiastunem i mam nadzieje, ze zobaczysz piekny, zdrowy zarodek ❤️

reklama
Dziewczyny szalejecie :D:D

@MoKa @tamiza - udanej bliźniaczej wizyty, kciuki za endo, za pecherzyki i za same dobre wieści. Dziś bierzecie ze sobą chłopów, czy też same idziecie??
@Gaska - oby przygotowania do stymulacji szły pełną parą i nie było przeszkód :)
@Evelin83 @iwcia82 - udanego podglądania :):) Dajcie znać co u dzieci i jakbyście ładne zdjęcia miały to wstawcie :)
@anett96 - jak najmniej bolesnego zabiegu i najlepszego przygotowania miejsca dla maluszka :)

Ostatnia edycja:
Do góry