reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja mialam ciaze biochemiczna, termin @ byl 27 wrzesnia, zero plamien. Odstawilam w poniedzialek leki i dalej @ nie mam. Takze jak bierzesz leki to okres raczej przyjdzie po odstawieniu. Mam jednak nadzieje, ze u Ciebie przyjdzie za 9 miesiecy ✊
Wlasnie dziewczyny, kiedy dostawalysvie okresu po odstawieniu lekow?
Ja zazwyczaj dostawałam po 3-4 dniach.

Może u mnie to jest jakis szok czy coś ? :sorry: oj ja ciuszki oglądam już od pierwszego zastrzyku do stymulacji :-D
Ja oglądałam jak postanowiliśmy mieć dziecko czyli 3 lata temu. Gdy okazało się, że nie wychodzi to przestałam...Każdy mi tłumaczy że jak zaczne czuć maluszka i zobacze rosnący brzuszek to wtedy będzie jeszcze inaczej. Może i szok. Ja w poniedziałem miałam usg i orzeszek wygląda jak mały ludź :p to gadam do zdjęcia. Zobaczysz na usg to będziesz beczeć:D. Kiedy pierwsze usg?

Ja oglądałam jak postanowiliśmy mieć dziecko czyli 3 lata temu. Gdy okazało się, że nie wychodzi to przestałam...Każdy mi tłumaczy że jak zaczne czuć maluszka i zobacze rosnący brzuszek to wtedy będzie jeszcze inaczej. Może i szok. Ja w poniedziałem miałam usg i orzeszek wygląda jak mały ludź :p to gadam do zdjęcia. Zobaczysz na usg to będziesz beczeć:D. Kiedy pierwsze usg?
a gdzie zdjąćko??!! :p
we się pochwal ;)

Ja wlasnie zaczelam plamic takze do jutra sie pewnie @ rozkreci i zaczynam swoja walke od nowa..
wczoraj caly dzien przeplakalam, mam nadzieje, ze dzisiaj juz bedzie lepiej, bo z taka slaba psychika boje sie znow podchodzic. Mam nadzieje, ze to przez spadek hormonow.
Zastanawialam sie czy nie zabrac od razu dwoch kropeczek ale moj m nie chce sie zgodzic :( boi sie, ze jesli sie nie uda nic juz nam nie zostanie.

Ja wlasnie zaczelam plamic takze do jutra sie pewnie @ rozkreci i zaczynam swoja walke od nowa..
wczoraj caly dzien przeplakalam, mam nadzieje, ze dzisiaj juz bedzie lepiej, bo z taka slaba psychika boje sie znow podchodzic. Mam nadzieje, ze to przez spadek hormonow.
Zastanawialam sie czy nie zabrac od razu dwoch kropeczek ale moj m nie chce sie zgodzic :( boi sie, ze jesli sie nie uda nic juz nam nie zostanie.
jak sie zabiera 2 to są większe szanse na ciążę, a nawet podwójne szczęście bez przechodzenia przez ten koszmar kolejny raz... jeśli się nie uda to zawsze można zrobić jeszcze jedną stymulację - to nic strasznego moim zdaniem:)

reklama
Do góry