reklama
hope322
Fanka BB :)
Ja mialam ciaze biochemiczna, termin @ byl 27 wrzesnia, zero plamien. Odstawilam w poniedzialek leki i dalej @ nie mam. Takze jak bierzesz leki to okres raczej przyjdzie po odstawieniu. Mam jednak nadzieje, ze u Ciebie przyjdzie za 9 miesiecyDziewczyny a jeśli nie dojdzie do zagniezdzenia się zarodka to okres dostajemy w dniu w którym jest zwykle czy może też tak być że pojawi się znacznie później.
Wlasnie dziewczyny, kiedy dostawalysvie okresu po odstawieniu lekow?
walczaca o szczescie
Dziewczyny to nie czas na płacz, teraz działamy! To będzie nasz miesiąc! Mówię Wam :-))Ehhh...
To sobie popłaczemy razem...
Dam Ci znać co i jak zaraz po wizycie
Majtunia
Dziękuję za odpowiedźJa mialam ciaze biochemiczna, termin @ byl 27 wrzesnia, zero plamien. Odstawilam w poniedzialek leki i dalej @ nie mam. Takze jak bierzesz leki to okres raczej przyjdzie po odstawieniu. Mam jednak nadzieje, ze u Ciebie przyjdzie za 9 miesiecy
walczaca o szczescie
Przyłączam się do wszystkich życzeń! Powodzenia dziewczyny!Dzień dobry dziewczęta, dzisiaj intensywny dzień:
@iwcia82 i @Evelin83 - pięknych widoków Wam życzę, podeślijcie jakaś fotkę [emoji3] żebyśmy mogły sie napawać wspólnie Waszym szczęściem.
@anett96 - żeby było czysto i ładnie, niech Cię tam pożądanie wycharaczą [emoji13]żeby maleństwo miało sie gdzie zadomowić [emoji3]
@MoKa - ładnych dużych dojrzałych jajec Ci zycze przy podglądaniu, tak aby było w sam raz [emoji3]
@tamiza - ładniutkiwgo endo, aby było jak ciepła kołderka która otuli kropka już niedługo [emoji3]
A reszcie - uśmiechu na twarzy i heja do przodu!!!
NIE PODDAJEMY SIE!!!
walczaca o szczescie
A jakie miałaś ostatnio endo??Ja w czasie trwającego obecnie cyklu sztucznego miałam się pojawić na wizycie ok.12-13 dc (Progynova biorę od 3dc). Ale w związku z moim kiepskim endo miałam jeszcze wizyty w 15dc i 18dc. Myślę więc ze u Ciebie wizyta ok 2 tygodnie po rozpoczęciu brania estrogenow też jest czymś normalnym. Musimy wierzyć naszym lekarzom
Na 3 dzienJa mialam ciaze biochemiczna, termin @ byl 27 wrzesnia, zero plamien. Odstawilam w poniedzialek leki i dalej @ nie mam. Takze jak bierzesz leki to okres raczej przyjdzie po odstawieniu. Mam jednak nadzieje, ze u Ciebie przyjdzie za 9 miesiecy
Agnieś191
Tak to chyba jest, że przechodzimy to na chłodno ja już albo dopiero jestem 9t4d a żyje od wizyty do wizyty. Na wizytę wchodzę z sercem w gardle chociaż z biegiem czasu zaczynam sie oswajać z myślą że jestem w ciąży, oglądam ciuszki, mebelki. Co do spania to też tak miałam drzemka w ciągu dnia 1,5h i spałam już o 20 teraz już nie śpie w dzień ale bardzo szybko chodzę spać bo nie wytrzymuje i to jedyny objaw ciąży.My jakoś przyjeliśmy to na spokojnie. Ucieszyliśmy się ale właśnie nie było fanfar... jak już pisałam jakoś nie umiem się cieszyć...jestem jakaś nienormalna. Brzuch często boli, chodzę cały czas zmęczona i przesypiam popołudnia( nie wiem czy to jakiś objaw czy te pogody) a w nocy jakis taki strach mnie budzi okropny,serce wali no i oczywiście ten ból brzucha też mnie budzi. Myślę że uspokoimy się po piątkowej wizycie
jasani
Mój M to obchodzi sie ze mną jak z jajkiem teraz. Niestety musiałam wrócić do pracy, bo lekarz nie dał mi zwolnienia, więc to chuchanie i dmuchanie jest jeszcze bardziej nasilone.@jasani, @gooossia, @aniaAsia jak wczorajsze świętowanie? Jak wasze drugie połówki sie cieszymy? Podzielcie sie trochę z nami swoim szczęściem!
reklama
aniaAsia222
Zawsze jest
Może u mnie to jest jakis szok czy coś ? oj ja ciuszki oglądam już od pierwszego zastrzyku do stymulacjiTak to chyba jest, że przechodzimy to na chłodno ja już albo dopiero jestem 9t4d a żyje od wizyty do wizyty. Na wizytę wchodzę z sercem w gardle chociaż z biegiem czasu zaczynam sie oswajać z myślą że jestem w ciąży, oglądam ciuszki, mebelki. Co do spania to też tak miałam drzemka w ciągu dnia 1,5h i spałam już o 20 teraz już nie śpie w dzień ale bardzo szybko chodzę spać bo nie wytrzymuje i to jedyny objaw ciąży.
Podziel się: