reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny a jeśli nie dojdzie do zagniezdzenia się zarodka to okres dostajemy w dniu w którym jest zwykle czy może też tak być że pojawi się znacznie później.
Ja mialam ciaze biochemiczna, termin @ byl 27 wrzesnia, zero plamien. Odstawilam w poniedzialek leki i dalej @ nie mam. Takze jak bierzesz leki to okres raczej przyjdzie po odstawieniu. Mam jednak nadzieje, ze u Ciebie przyjdzie za 9 miesiecy ✊
Wlasnie dziewczyny, kiedy dostawalysvie okresu po odstawieniu lekow?

Ja mialam ciaze biochemiczna, termin @ byl 27 wrzesnia, zero plamien. Odstawilam w poniedzialek leki i dalej @ nie mam. Takze jak bierzesz leki to okres raczej przyjdzie po odstawieniu. Mam jednak nadzieje, ze u Ciebie przyjdzie za 9 miesiecy ✊
Dziękuję za odpowiedź

Dzień dobry dziewczęta, dzisiaj intensywny dzień:

@iwcia82 i @Evelin83 - pięknych widoków Wam życzę, podeślijcie jakaś fotkę [emoji3] żebyśmy mogły sie napawać wspólnie Waszym szczęściem.

@anett96 - żeby było czysto i ładnie, niech Cię tam pożądanie wycharaczą [emoji13]żeby maleństwo miało sie gdzie zadomowić [emoji3]

@MoKa - ładnych dużych dojrzałych jajec Ci zycze przy podglądaniu, tak aby było w sam raz [emoji3]

@tamiza - ładniutkiwgo endo, aby było jak ciepła kołderka która otuli kropka już niedługo [emoji3]

A reszcie - uśmiechu na twarzy i heja do przodu!!!

NIE PODDAJEMY SIE!!!
Przyłączam się do wszystkich życzeń! Powodzenia dziewczyny!

Ja w czasie trwającego obecnie cyklu sztucznego miałam się pojawić na wizycie ok.12-13 dc (Progynova biorę od 3dc). Ale w związku z moim kiepskim endo miałam jeszcze wizyty w 15dc i 18dc. Myślę więc ze u Ciebie wizyta ok 2 tygodnie po rozpoczęciu brania estrogenow też jest czymś normalnym. Musimy wierzyć naszym lekarzom :)
A jakie miałaś ostatnio endo??

Na 3 dzien

My jakoś przyjeliśmy to na spokojnie. Ucieszyliśmy się ale właśnie nie było fanfar... jak już pisałam jakoś nie umiem się cieszyć...jestem jakaś nienormalna. Brzuch często boli, chodzę cały czas zmęczona i przesypiam popołudnia( nie wiem czy to jakiś objaw czy te pogody) a w nocy jakis taki strach mnie budzi okropny,serce wali no i oczywiście ten ból brzucha też mnie budzi. Myślę że uspokoimy się po piątkowej wizycie
Tak to chyba jest, że przechodzimy to na chłodno ja już albo dopiero jestem 9t4d a żyje od wizyty do wizyty. Na wizytę wchodzę z sercem w gardle chociaż z biegiem czasu zaczynam sie oswajać z myślą że jestem w ciąży, oglądam ciuszki, mebelki. Co do spania to też tak miałam drzemka w ciągu dnia 1,5h i spałam już o 20 teraz już nie śpie w dzień ale bardzo szybko chodzę spać bo nie wytrzymuje i to jedyny objaw ciąży.

@jasani, @gooossia, @aniaAsia jak wczorajsze świętowanie? Jak wasze drugie połówki sie cieszymy? Podzielcie sie trochę z nami swoim szczęściem!
Mój M to obchodzi sie ze mną jak z jajkiem teraz. Niestety musiałam wrócić do pracy, bo lekarz nie dał mi zwolnienia, więc to chuchanie i dmuchanie jest jeszcze bardziej nasilone.

reklama
Tak to chyba jest, że przechodzimy to na chłodno ja już albo dopiero jestem 9t4d a żyje od wizyty do wizyty. Na wizytę wchodzę z sercem w gardle chociaż z biegiem czasu zaczynam sie oswajać z myślą że jestem w ciąży, oglądam ciuszki, mebelki. Co do spania to też tak miałam drzemka w ciągu dnia 1,5h i spałam już o 20 teraz już nie śpie w dzień ale bardzo szybko chodzę spać bo nie wytrzymuje i to jedyny objaw ciąży.
Może u mnie to jest jakis szok czy coś ? :sorry: oj ja ciuszki oglądam już od pierwszego zastrzyku do stymulacji :-D

Do góry