reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny pomóżcie. Która miała w drugim lub trzecim dniu stymulacji (zastrzyków podawania) już usg i czy już wtedy miałyście wszystkie pęcherzyki widoczne? U mnie dziś lekarz tylko 4 może 5 naliczył i tylko w lewym jajniku :( powiedział że spodziewał się mocniejsze reakcji ale że teraz zwiększanie dawki z 225 na więcej nie ma sensu :( kolejna wizyta w poniedziałek ale jak znowu tak słabo obrodzę to się chyba załamię. Już nie wiem co robić
Ja miałam jeszcze gorzej cytuje " pani nie zareagowała na leki" Zwiekszenie dawki z 150 do 300 kolejna wizyta ruszylo estradiol zaczal sie podwajać a i tak ostatecznie jeszcze zwiekszenie do 375 i tak bralam caly czas.

reklama
Do góry