reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Aaaaa Tamiza! Gratuluję! A juz sie na nas wczoraj zloscilas. To teraz szybko po butelke wina i endo niech pieknie rosnie. Jefnak nasze kciuki i dziadek pomogły :-))) ,
Ale sie ucieszylam, nawet sobie nie wyobrażasz :p no pewnie tylko ciut mniej niz Ty ;-)
Dziękuję!
Nie złościłam się tylko emocje szalały.
Ja to już nie wiem co się dzieje... To wszystko jest niesamowite... Wciąż nie mogę uwierzyć w swoje szczęście!
Oby bąbelek teraz się tylko ładnie rozmroził to będę spokojniejsza...

Dziękuję!
Nie złościłam się tylko emocje szalały.
Ja to już nie wiem co się dzieje... To wszystko jest niesamowite... Wciąż nie mogę uwierzyć w swoje szczęście!
Oby bąbelek teraz się tylko ładnie rozmroził to będę spokojniejsza...
Wiem, doskonale rozumiem :-) teraz dbaj o endo i do dzieła :-)M szczęśliwy,co? To macie mily weekend przed soba :-)))

Dzwoniłam do kliniki..moje 3 zarodki przestały się rozwijać. Więc po raz 4 jestem na lodzie w razie niepowodzenia. Jakoś ciężko mi uwierzyć,że wszystkie zarodki zawsze są do niczego a u mnie się przyjmują.... Nie wiem co o tym mam myśleć. Może porostu zaczynam zaczynam doszukiwać się dziury w całym...

Juz po. Żywia jednak ciut mniejsza przy dokladnych pomiarach. W normie :)
Natomiast nie wykazuje checi obrocenia się. No trudno, dla dziecka dam sie nawet pokroic :)
Za to reszta ok: przeplywy, pomiary itd. Troche sie uspokoilam :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Super :) może do porodu się obroci

Możecie mnie za wczorajszego doła i negatywne myślenie kopnąć wszystkie w du**!

Mamy zamrożona jedną wczesną blastocyste bb! 10 % fragmentacji i widoczny trofoblas

Śmieje się przez zły! Życie nigdy nie przestanie mnie zaskakiwać....
Mam wrażenie że to tylko sen.....

Endo błagam rośnij!
Widzisz jednak ktoś nad tym czuwał :)
Cieszę się
Rób teraz wszystko żeby endo ładnie rosło

Kreska blednie :( niestety tu zadnej pomocy nie uzyskam.
Problem polega na tym ,że przy pierwszej ciazy pozamacicznej trzymali mnie do 12tc wiedząc od 5tc ,że najprawdopodobniej to ciaża pozamaciczna bo przyrosty bety były bardzo słabe czekali aż organizm sam się oczyści niestety nie chciał dopiero po pękniętym jajowodzie i krwotoku była interwencja chirurgiczna w drugiej ciąży pozamacicznej to samo tylko jajowód pękł mi szybciej dostałam drgawek i utraty świadomości i dopiero wtedy trafiłam na sale operacyjną :(
O rany... Przeraża mnie ta zagraniczna opieka.
A nie możesz prywatne gdzieś zrobić bety?

reklama
Do góry