reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Możecie mnie za wczorajszego doła i negatywne myślenie kopnąć wszystkie w du**!

Mamy zamrożona jedną wczesną blastocyste bb! 10 % fragmentacji i widoczny trofoblas

Śmieje się przez zły! Życie nigdy nie przestanie mnie zaskakiwać....
Mam wrażenie że to tylko sen.....

Endo błagam rośnij!
Suuuper! Bardzo się cieszę! To kiedy transfer?

Kreska blednie :( niestety tu zadnej pomocy nie uzyskam.
Problem polega na tym ,że przy pierwszej ciazy pozamacicznej trzymali mnie do 12tc wiedząc od 5tc ,że najprawdopodobniej to ciaża pozamaciczna bo przyrosty bety były bardzo słabe czekali aż organizm sam się oczyści niestety nie chciał dopiero po pękniętym jajowodzie i krwotoku była interwencja chirurgiczna w drugiej ciąży pozamacicznej to samo tylko jajowód pękł mi szybciej dostałam drgawek i utraty świadomości i dopiero wtedy trafiłam na sale operacyjną :(
Jeszcze niczego nie przekreślaj - testy są różne - ostatnio @Pixie_Dixie robiła chyba tej samej firmy i mino, że beta była naprawdę wysoka to kreska wcale nie była mocniejsza. Szkoda że nie masz gdzie zrobić bety. Obserwuj się. A może znajdziesz gdzieś polską klinikę, w której wcześniej ci zrobią usg? Dziewczyny z UK z reguły w weekendy miały możliwość gdzieś się umówić :)

Kreska blednie :( niestety tu zadnej pomocy nie uzyskam.
Problem polega na tym ,że przy pierwszej ciazy pozamacicznej trzymali mnie do 12tc wiedząc od 5tc ,że najprawdopodobniej to ciaża pozamaciczna bo przyrosty bety były bardzo słabe czekali aż organizm sam się oczyści niestety nie chciał dopiero po pękniętym jajowodzie i krwotoku była interwencja chirurgiczna w drugiej ciąży pozamacicznej to samo tylko jajowód pękł mi szybciej dostałam drgawek i utraty świadomości i dopiero wtedy trafiłam na sale operacyjną :(
Straszne to... a nie masz możliwości przyjechać do Polski ?

---26tc---

Jeszcze niczego nie przekreślaj - testy są różne - ostatnio @Pixie_Dixie robiła chyba tej samej firmy i mino, że beta była naprawdę wysoka to kreska wcale nie była mocniejsza. Szkoda że nie masz gdzie zrobić bety. Obserwuj się. A może znajdziesz gdzieś polską klinikę, w której wcześniej ci zrobią usg? Dziewczyny z UK z reguły w weekendy miały możliwość gdzieś się umówić :)

Dziękuje za słowa otuchy :) Usg tylko zewnętrzne a na takim nic jeszcze nie będzie widać :(

reklama
Do góry