gosia321
Fanka BB :)
Dami ja siedze w tym od lat juz 12 lat pracuje na oddzialach onkologicznych i wiem jaka to heroiczna walka i ile trzeba miec sily zeby sie nie poddac. Zawsze pocieszalam wszystkich pacjentow gdy lapali dola probowalam im dodac sil. Pozytywne myslenie i bieg po marzenia tak postarajcie sie przestawic swoje mysli. A jak przyjdzie zalamanie to glosno krzycz nie dam sie tobie skurwi... zwalcze cie bo chcem zyc i nie przeszkodzisz mi w dotarciu do tego celu do szczescia do wymarzonego dziecka.dzieki Ci wielkie, Aska odstapila mi na chwile dojscie do forum. Tak jak ona jestem w szokubna odzew akcji bo jestesmy z gatunku tych ktorzy sa nauczeni samemu walczyc o wszystko ale czasem jestesmy zbyt mali. Z ta terapia jest tak, ze gdy i ta chemia zawiedzie badz nie da spodziewanych efektow klinika wystapi z wnioskiem do naszego ubezpieczyciela w Niemczech o przejecie kosztow za ta eksperymentalna immunoterapie. W zwiazku z tym nie mozemy zbierac na to bo bylibysmy nie fair w stosunku do ludzi gdyby koszty zostaly zaplacone przez ubezpieczalnie. Niestety jak wszedzie pozostalo nam czekac na info i miec nadzieje. Ta zbiorka jest na wydatki ogolne zwiazane min. z transportem do kliniki, specjalna dieta itd. bo czasem naprawde przy koncu miesiaca myslimy co zrobic. [emoji50] Jestesmy tez troche w szoku, ze wy kobietki placicie naprawde kupe kasy na marzenie o dziecku i walke o nie a jeszcze cos umiecie innym podarowac.
pozdrawiam,
Dami[emoji4]
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiem jak to jest gdy po kolejnych kiepskich wynikach dostajesz obuchem w leb ale najwazniejsze ze jest szansa ze klinika sama chce podejsc do tej kolejnej terapi. To przy nadrabianiu musialo mi gdzies umnkac ze kolejnny etap bedzie mogl sie odbyc u was na miejscu.
A pomagac sobie trzeba nawet niewielkimi kwotami dla was kazda taka kwota to duzo dla mnie jedne malutkie zakupy wiec nie zbiednieje wspomagajac was co jakis czas. Jesli jest wazny cel to nie liczy sie ze ja tez zbieram na leki czy na podejscie wazne jest dla mnie tez wasze zycie.
Dobro powraca