reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
to bez sensu bo jak robiłam przelew to mi wyskoczyła opcja czy chcę wspomóc portal wpłacając dodatkowe 2zł - nie jest to duża kwota, ale w takim wypadku powinni się odstosunkować od wpłaty na Wasz cel.
tak? to o tym juz w regulaminie nie pisało...hmm no nic tak to bywa ..musza zarobic...ale co poradzic..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

no ja wpłaciłam tą symboliczną 1zł [emoji14] ale to dlatego, że myślałam, że dla Damiego idzie cała kwota, więc myślałam, że chociaż symbolicznie wesprę taki fajny portal, a to dziady jedne są i zdzierają jak mogą. Taka prawda...
kurcze nic o tym nie pisało ... hmm

ale byla tez opcja , ze moze nastepnym razem: 0 zł
ale to dziwne bo z naszego konta pobieraja ok. 7,5% od kwoty na cele serwisu itd. pisza w Opcji pomocy, że sa to jedyne opłaty a darczyncy sa ich pozbawieni a tu takie coś... smutno i wybaczcie,
Dami

ale to dziwne bo z naszego konta pobieraja ok. 7,5% od kwoty na cele serwisu itd. pisza w Opcji pomocy, że sa to jedyne opłaty a darczyncy sa ich pozbawieni a tu takie coś... smutno i wybaczcie,
Dami

Nie macie za co przepraszać, ta dodatkowa kwota jest nieobowiązkowa, le fakt faktem jest trochę taką zmyłką...

Dami

nic sie nie martw , w regulaminie jest napisane ze sa oplaty wlasnie to 7,5 od kwoty wplacanej , a ze sa str prywatna to prosza o wsparcie, to juz jest dobrowolnie wplacane przez nas na utrzymanie strony, cos jeszcze chyba bylo 2,5 % ale juz nie pamietam czy to bylo juz wliczone w to 7,5 czy odrebnie.

Ja jestem w piątek czyli w 4dc u lekarza i zapytam. Boję się tylko czy endometrium całe że tak powiem się złuszczy czy nie wiem jak to nazwać...
U mnie przy takiej słabej miesiączce nie rozpoczęłam w ogóle stymulacji. Endo się nie złuszczyło. Podejrzewali polip, ale całe szczęście to nie było to. Musiałam czekać do następnego cyklu ze stymulacją.

reklama
nic sie nie martw , w regulaminie jest napisane ze sa oplaty wlasnie to 7,5 od kwoty wplacanej , a ze sa str prywatna to prosza o wsparcie, to juz jest dobrowolnie wplacane przez nas na utrzymanie strony, cos jeszcze chyba bylo 2,5 % ale juz nie pamietam czy to bylo juz wliczone w to 7,5 czy odrebnie.
Stworzenie i prowadzenie zbiórki jest darmowe. Od każdej otrzymanej przez Ciebie wpłaty potrącamy 5% na promocję serwisu (a więc i samych zbiórek) oraz 2,5% na pokrycie opłat operatorów płatności. Utrzymanie i dalszy rozwój serwisu nie kosztuje Cię nic i jest możliwy dzięki dobrowolnemu wsparciu użytkowników i przyjaciół Pomagam.pl. Nigdy nie obciążamy żadnymi opłatami Twoich darczyńców.
tak pisze w regulaminie

Do góry