reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hehe, przed detektyw @dżoasia nic się nie ukryje :). Tak, miałam wizyte, ale tyle się tu dzieje ostatnio, że są inne sprawy do obgadania. Estradiil dobry (u mnie się go bada przed crio), endo rośnie (nie w szalonym tempie ale jak na mnie to nawet nieźle), w piątek mam kolejną wizytę (15dc) i wtedy decyzja czy już włączamy progesteron czy jeszcze nie. No i dr zasugerowała zastanowienie się nad 2 zarodkami. Nigdy o tym nie myślałam, ale ta myśl zaczyna kielkowac i chyba się zdecydujemy :).
Tak z ciekawości. Jakie masz to endo? Dziś 13 dc tak?

my z mezem tez zdecydowaliśmy sie na 2 . On z bliźniakow to nawet nikt by nie zczaił hihi... No i odrazu szcześliwa dwójka :)

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam dwa tej samej klasy więc żaden nie będzie wpływały na drugiego. No i szansa na ciążę większa . U nas w rodzinie bliźniaków nie ma ale ktoś musi być pierwszy :)

Ciągnięcie jest ok, bo to chyba nie ból??
Na ciągnienie mozna nospę, ale to już pisałyśmy. Mięśnie muszą się troche rozluźnić :)
No tak. Ja też się musze rozluźnić bo jestem okropna i sie wszystkim przejmuje a to chyba przecież dobrze że coś się dzieje ;) dobrze że jesteście takie wyrozumiałe :)
Madziu mam pytanie do Ciebie bo jesteś raczej tu na bieżąco. Któraś z dziewczyn wstawiała kiedyś co sie dzieje w poszczególnych dniach po transferze dzień po dniu. Pamietasz może kto to wstawił albo masz właśnie tą rozpiske ?:)

no powiem ci ze moze to byc pomyłka bo dziwny ten wynik ja bym zrobiła raz jeszcze tylko na to.. wczoraj widziałam jak laboratorium mojemu ojcu nie zrobiła morfologi z braku materiału a oddał 4 fiolki i zapłacił ..szok tłumaczyli ze moze znikła u kuriera...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Masz racje,jutro zrobie raz jeszcze dla spokoju:-)

reklama
Do góry