reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
nie sądzę, żeby z tego wynikło coś dobrego...
No to jest chyba jedna wielka zagadka w twoim przypadku ale jeśli zarodek się pojawil beta rośnie to i może serduszko sie pojawi co ona ci powiedziała jakie sa szanse na to ze serdusZko zacznie bic nie wiwm co Ci napisać dziwne to wszystko ale wiem jedno musisz czekać a moze się okaże że będzie dobrze i zacznie ładnie bic serduszko

Jasne chyba ok 5 11mm i duzo 7 mm 9 mm i 10 mm mniejszych juz nawet nie liczyla. Tylko mowi ze hornony z krwi bardzo wysokie i trzeba skracac stymulacje... ale jak dzis maja po ok 11 to chyba do poniedzialku to jeszcze maja szanse sporo podrosnac??
średnio rosną 2mm na dobę, nie wiem jak w przypadku takiej silnej i szybkiej reakcji ale u ciebie chyba o wiele szybciej ;) (u mnie rosły tak w miarę normalnie, wręcz później trzeba było je "rozruszać")

Myślę że teraz jeszcze na prawde maja duze szanse i musimy w to wierzyc. A wlasnie, dobry pomysł moze dziadek pomoze.
W coś muszę wierzyć...
Maz żeby minie trochę rozerwać mierzył czy w sypialni zmieszczą się nam dwa łóżeczka... Efekt był taki ze zaczęłam ryczeć.. ja się już nie chce nastawiac...
Wiem że różnie to może być... Jedna wielka niewiadoma...
A maz taki optymista że ciężko mi się z nim dogadać...

reklama
Do góry