dżoasia
Fanka BB :)
a ty kochana jaką masz dawkę?Ja od 3 lat codziennie biore vitB12 methylcobalamin. Co roku mam robione badania I nie mam niedoboru. Jest to moje glowne zrodlo b12.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ty kochana jaką masz dawkę?Ja od 3 lat codziennie biore vitB12 methylcobalamin. Co roku mam robione badania I nie mam niedoboru. Jest to moje glowne zrodlo b12.
czesc, no walcze o dostep do forum bo moja jak waleczna kocica nie chce sie Wami dzielic[emoji6]Witaj rycerzu jak się dziś czujesz? Fajnie, że czasem do nas zaglądasz ;]
500 mcga ty kochana jaką masz dawkę?
I bardzo dobrze!!! Wszystkie tu jesteśmy myślami z Tobą i wierzymy ze pokonasz dziada!!! Przecież masz dla kogo żyć i o co walczyć!!! Trzymaj sięczesc, no walcze o dostep do forum bo moja jak waleczna kocica nie chce sie Wami dzielic[emoji6]
ja jade teraz na nowych dropsach ale od 2 dni tak mi watroba daje popalic ze chyba znow mi to odstawia ze wzgledu na wysokie skutki uboczne...
tak czy siak trzeba walczyc dla maluszka bo chyba sie nie dam temu dziadowi[emoji57] [emoji87]
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie mam już ochoty pisać na temat mojego L4 jak może mnie ktoś podpierdolic skoro nikt nie wie co ja robię bo z żadną nie utrzymuje kontaktu mnie po prostu wkurwia takie coś jak ktoś mnie próbuje pouczać to nie moje pierwsze zwolnienie i nie pierwsze takie długie więc ja wiem co i jak ze moge sprawdzić jak kotka wywiozlas do rodziców
11 dpt, podany zarodek w 3 dobie
Codziennie zastrzyki?!@dżoasia jest na swiezo i Ci ladnie wytlumaczyla z tym ze ja miałam dwa razy dlugi protokół i one sie różniły. Ale w sumie gdzies ok miesiąca się klujesz
I bardzo dobre podejscie My tu wszystkie za Ciebie trzymamy kciuki! I nie przewidujemy innego zakończenia jak tylko happy end - nie wymigasz się od zmieniania obsrakanych pieluch (ja się z moim też nie dzielę forum - to taki mój azyl )czesc, no walcze o dostep do forum bo moja jak waleczna kocica nie chce sie Wami dzielic[emoji6]
ja jade teraz na nowych dropsach ale od 2 dni tak mi watroba daje popalic ze chyba znow mi to odstawia ze wzgledu na wysokie skutki uboczne...
tak czy siak trzeba walczyc dla maluszka bo chyba sie nie dam temu dziadowi[emoji57] [emoji87]
Fajnie, ze masz takie nastawienie. My wszystkie trzymamy kciuki i wierzymy, ze będzie Okczesc, no walcze o dostep do forum bo moja jak waleczna kocica nie chce sie Wami dzielic[emoji6]
hej dziewczyny, tak was tu czasem podgladam a ze moja w kuchni sie kielbasi to napisze ze Aska bierze cos o nazwie Femibion chyba ten 1. niby ma to wspomagac ewentualna ciaze i ma rozne mikroelementy..pozdrawiam,
Dami