reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witaj rycerzu :) jak się dziś czujesz? Fajnie, że czasem do nas zaglądasz ;]
czesc, no walcze o dostep do forum bo moja jak waleczna kocica nie chce sie Wami dzielic[emoji6]
ja jade teraz na nowych dropsach ale od 2 dni tak mi watroba daje popalic ze chyba znow mi to odstawia ze wzgledu na wysokie skutki uboczne...
tak czy siak trzeba walczyc dla maluszka bo chyba sie nie dam temu dziadowi[emoji57] [emoji87]

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

czesc, no walcze o dostep do forum bo moja jak waleczna kocica nie chce sie Wami dzielic[emoji6]
ja jade teraz na nowych dropsach ale od 2 dni tak mi watroba daje popalic ze chyba znow mi to odstawia ze wzgledu na wysokie skutki uboczne...
tak czy siak trzeba walczyc dla maluszka bo chyba sie nie dam temu dziadowi[emoji57] [emoji87]

I bardzo dobrze!!! Wszystkie tu jesteśmy myślami z Tobą i wierzymy ze pokonasz dziada!!! Przecież masz dla kogo żyć i o co walczyć!!! Trzymaj się

Nie mam już ochoty pisać na temat mojego L4 jak może mnie ktoś podpierdolic skoro nikt nie wie co ja robię bo z żadną nie utrzymuje kontaktu mnie po prostu wkurwia takie coś jak ktoś mnie próbuje pouczać to nie moje pierwsze zwolnienie i nie pierwsze takie długie więc ja wiem co i jak ze moge sprawdzić :) jak kotka wywiozlas do rodziców

Czy ty uderzylas w moja strone? Bo mnie tez wkurwia jak ja staram sie zalagodzic sytuacje i jeszcze mi ktos dopiepszy.

Jestes na forum wiec licz sie z tym ze ktos ci cos napisze. A ze jest to forum na ktorym sie wspieramy i sobie RADZIMY to to wlasnie dostalas - ktos cie przed czyms przestrzegl. Mozesz napisac w innym tonie, ze spoko wiesz co robisz, nie raz bylas na L4 znasz zagrozenia i koniec tematu. Rozumiem ze chcesz porad tylko w sprawie ivf. Jesli tak - to nie poruszaj innych tematow.

I jak dla mnie nikt nikogo nie chcial podpieprzac. Nie kumam skad ten wybuch.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

I bardzo dobre podejscie :) My tu wszystkie za Ciebie trzymamy kciuki! I nie przewidujemy innego zakończenia jak tylko happy end - nie wymigasz się od zmieniania obsrakanych pieluch :laugh2: (ja się z moim też nie dzielę forum :D - to taki mój azyl :D)

Fajnie, ze masz takie nastawienie. My wszystkie trzymamy kciuki i wierzymy, ze będzie Ok :)

reklama
hej dziewczyny, tak was tu czasem podgladam a ze moja w kuchni sie kielbasi to napisze ze Aska bierze cos o nazwie Femibion chyba ten 1. niby ma to wspomagac ewentualna ciaze i ma rozne mikroelementy..pozdrawiam,
Dami :)

Witamy w babskim świecie :). Mój Mąż wie, że mam forum, opowiadam co u dziewczyn, itp. Ale nic nigdy nie pisał ... Dużo zdrówka życzę, masz kochana Żonę :)

Do góry