reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

hej dziewczyny, tak was tu czasem podgladam a ze moja w kuchni sie kielbasi to napisze ze Aska bierze cos o nazwie Femibion chyba ten 1. niby ma to wspomagac ewentualna ciaze i ma rozne mikroelementy..pozdrawiam,
Dami :)

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziękuje Ci bardzo za info [emoji3]Czy na taki kwas foliowy metylowy i wit B12 (tez ma być metylowa?) lekarz wypisuje receptę czy dostanę jakiś środek bez recepty. Polecasz jakiś może?
1506965425-aaaaaa.png
wg mojej lekarki ta jest bardzo dobrze wchlanialna

---26tc---

Dziękuje Ci bardzo za info [emoji3]Czy na taki kwas foliowy metylowy i wit B12 (tez ma być metylowa?) lekarz wypisuje receptę czy dostanę jakiś środek bez recepty. Polecasz jakiś może?
Ja od 3 lat codziennie biore vitB12 methylcobalamin. Co roku mam robione badania I nie mam niedoboru. Jest to moje glowne zrodlo b12.

hej dziewczyny, tak was tu czasem podgladam a ze moja w kuchni sie kielbasi to napisze ze Aska bierze cos o nazwie Femibion chyba ten 1. niby ma to wspomagac ewentualna ciaze i ma rozne mikroelementy..pozdrawiam,
Dami :)

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj rycerzu :) jak się dziś czujesz? Fajnie, że czasem do nas zaglądasz ;]

A prywatnie nie możesz gdzieś sie umowic? Chociaż na serduszkową?

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Moge ale przyjmuja dopiero od 7tc i kosztuje ok 500zl, wiec ten tydzien dluzej juz poczekam i kase oszczedze na inny czas, bo po wyjsciu z kliniki w ok 10tc jak ciaza prawidlowo sie rozwija to przusluguja tylko dwa usg. Te w ok 12-14tc na przwziernosc karkowa i polowkowe, wiec kasa sie przyda na pozniejszy etap.

reklama
Do góry