reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

To tak jak u mnie z okazji dnia chlopaka ale ze nie bylo miejc na wczorajsze seanse. Zobaczymy jak to bedzie mam nadzieje ze nie bede tak zniesmaczona jak dziewczyny ktore to juz widzialy
I jak wrażenia ? Moim zdaniem sceny mocno przesadzone chociaż dobrze to zniosłam bo byłam przygotowana... Ogólnie też uważam że beznadzieja. Nawet jeden gościu zemdlał :p

reklama
Mam 28 lat. U mnie niskie AMH 0,77 i podwyższona prolaktyna, u M bardzo słabe nasienie. Pierwszą stymulację miałam w czerwcu, ale były tylko 3 komórki i je zamroziliśmy. Druga stymulacja we wrześniu, punkcja 18.09, transfer dwóch zarodków 20.09, jutro beta. Mamy zamrożone 2 blastki. Leczymy się w Lublinie. Pozdrawiam wszystkie Staraczki na pewno będziemy niedługo tulić nasze skarby
Chcialas dwa zarodki czy tak poradzili? Mielscie ICSI?

A myslalam, ze Niemcy to tacy swiatowi I oni nie dyskryminuja. ;) No, ale priorytety musza byc. Lepiej sciagac miliony imigrantow z trzeciego swiata niz pomoc wlasnym obywatelom, ktorzy ciezko pracuja I podatki placa. Bardzo mi przykro, ze taka masz sytuacje. Jest szansa na wyzdrowienie meza?
no znikoma bo rak jest dosyc zaawansowany została jeszcze jedna terapia tzw. ostatniej szansy ale narazie nie chca nam jej refundowac..ale bwdziemy walczyc dalej ...

To sie dogadał z pielegniarka hehehe :p byłam dzisiaj u dentysty zrobiłam mi zęba nr 3 i czuje się tak dziwnie jak bym miała coś doklejone do tego zęba jak by jakiś krzywy był masakra jesZcze dała mi tylko pół ampułki znieczulenia o 16 a puscilo mnie dopiero jakieś 20 min temu tak długo mnie trzymało masakra na Niemcy jedziemy ale najpierw do Włocławka na załadunek ;D lubię z nim jeździć nie lubię sama w domu siedzieć nie cierpię tej ciszy a jaki pies był zadowolony jak zobaczyla dziadków hehehe
Nie boisz się, ze przyjdą skontrolować z zusu?

Dziewczyny, czy ktoras z Was przechodzila hiperstymulacje? W ostatni wtorek mialam punkcje, znieczulenie miejscowe, wydobyli 21 jajeczek, do tego oznajmili, ze przebili mi pecherz moczowy (zgaduje, ze nie jest to standardowa procedura). W piatek mialam robione usg, jajniki oczywiscie bardzo powiekszone, ale przynajmniej nie wykryli dluzej ilosci plynu. Nadal nie czuje sie dobrze. W nocy tez budzi mnie bol. Jestem na zwolnieniu I w domu sie nie przemeczam. Staram sie relaksowac ale naprawde nie sadzilam, ze tyle bedziesz to trwac.
Ja przechodziłam hiperstymulacje tylko ja miałam prawie 60 albo prawie 50 komórek, jakoś tak bo dokładnie nie pamiętam. Źle się czułam ale po jakiś 4 dniach po punkcji przeszło. Jajniki też miałam bardzo powiększone. Chodziłam normalnie do pracy ale bolało dosyć mocno ;)

Dziewczyny, czy ktoras z Was przechodzila hiperstymulacje? W ostatni wtorek mialam punkcje, znieczulenie miejscowe, wydobyli 21 jajeczek, do tego oznajmili, ze przebili mi pecherz moczowy (zgaduje, ze nie jest to standardowa procedura). W piatek mialam robione usg, jajniki oczywiscie bardzo powiekszone, ale przynajmniej nie wykryli dluzej ilosci plynu. Nadal nie czuje sie dobrze. W nocy tez budzi mnie bol. Jestem na zwolnieniu I w domu sie nie przemeczam. Staram sie relaksowac ale naprawde nie sadzilam, ze tyle bedziesz to trwac.
ja tez miałam hiperke bolało bo jajniki były duzo zaduze 32jajka(27dobrej jakosci)...u mnie trwało to 2 miesiace zanim wrociły do normy..

Kobietki! Nie wiem co się dzieje. Jestem na Estrofemie, przeziębiłam pęcherz i wzięłam DaFurag Max (dziś rano 1 tabletka), na papierze przy podcieraniu żywa krew. O co chodzi?
Mnie lekarz kaze zuravit brac caly czas zeby zapobiec przeziebieniom. Dziwna ta krew...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

DIewcZyny pomóżcie, dzisiaj zaczęło ze mnie tak jaby wszystko wyciekać. Woda razem z luteina. Na początku ta Litwina nawet ze mnie takimi grudkami nie wylatywała jak większości z was a dzisiaj taka biała woda i luteinę taka jak mleczko do kawy. Nie wiem czy mam wziąć więcej tej luteiny czy jak?
U mnie to byl dobry znak. Ile jestes dni po transferze?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry