Nie wiedziałamNa to to wogole nie patrz bo to interpretuje się razem z wynikami usg.
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
reklama
Jest super!!Nie wiedziałam
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
gosia321
Fanka BB :)
PrawdaOby jajozbiory byly udane! A do glodu idzie sie przyzwyczaic ja kiedys nie jadlam nic od poniedzialku od 14 do 10 w srode - ale mi wtedy szpitalna kaszka smakowala
Ja na jako pierwsze dostalam.chleb z maslem i spytalam pielegniarki czy nie zapomniala o wedlinie
Bardzo mi przykro, brak słów....serce ściska żal, jestem z Tobą .Koniec... Serduszko mojej dziewczynki przestało bić... wybaczcie ale nie będzie mnie jakiś czas dopóki sobie tego wszystkiego nie poukladam w głowie i sercu ... reszcie życzę powodzenia
oki okiCzyli z ta beta i PAPA tez oki ? wiesz moja pierwsza ciaza pierwsze badanie prenatalne wiec sie zawsze stresuje Dziekuje jeszcze raz wizyte mam w czwartek u gin ale wolałam zapytac sie Was
misis188
Masakra.Jak chcecie to ja wam sikne...
Nie czaje tej dr, ona nie widzi potrzeby zabiegu, twierdzi ze jest wsio ok a beya dzis 1640. W pt byla 1200... no nic umawiam sie na jutro do mojego
Tak te 14 dni to jak wieczność .....................od euforii po rozpacz, trudno to wytrzymać. Musisz dużo odpoczywać i wierzyć, że wszystko dobrze się skończy.Ja już po transferze, poszło szybko i gładko. Na betę mam iść dopiero 10.10! Jak ja wytrzymam... Chyba w ruch pójdą testy.
A dobrze kojarzę ze jesteś w ciąży? Ja miałam plamienia i lekarka mi robila posiew z pochwyMyślisz że jak mam jeszcze plamienie to wynik wyjdzie zły i lepiej poczekać aż mi to wkoncu przejdzie?
---25tc---
reklama
misis188
A nikt inny Cię tam nie przyjmie. Wiem że oni mają wtyki w różnych szpitalach i może by Cię wysłali do jakiegoś konkretnego z którego Cie nie odeślą bo faktycznie rob się nie wesołoszczerze to w du*ie ją mam, już tam więcej nie pójdę... teraz niech mi dr wystawi skierowanie nie na łyżeczkowanie tylko na laparoskoię z podejrzeniem pozamacicznej... i może jak dopisze, że pilne to się ktoś zainteresuje... qrwa nie mam siły sie prosić o łaskę więcej
Podziel się: