gosia321
Fanka BB :)
SzkodaJa nie mam facebooka :-|
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
SzkodaJa nie mam facebooka :-|
Pozno pisze ale kciuki caly czas zaciskalamDziewczyny, dzieje się dużo dziś.
@jasani - udanego transferu!!! żeby to była TA blastka!!! Maleństwo, trzymaj się maminego brzuszka dzielnie
@gooossia17 - pięknych okrągłych jajec!!! Owocnego jajcobrania i miłych snów ;P
@Mruch - niech wszystko ładnie przygotowuje się na przyjęcie maleństwa!!!
@LIV 26 - pięknego podglądania
Albo weź to skierowanie, zajedź do szpitala a jak nie będą CIę chcieli przyjąć to niech to Ci dadzą na piśmie!! Badna dziadów. A mama Ci nic nie pomoże bo pisałaś że w służbie zdrowia pracujewłaśnie nic mnie nie boli i już mało co krwawie - wręcz tylko plamię dlatego to mnie dziwi... może stara faktycznie ma rację... zaraz mi łeb eksploduje od natłoku myśli. Może jak bede umierać to przynajmniej bez problemu mnie przyjmą
Brałam po transferze, mam mutacje heterozygotę MTHFR , w dawce 75 mg rano , a wieczorem clexane 0,4.A powiedz mi proszę czy acard brałaś od początku cyklu czy dopiero po tranferze? I jakiej dawki ten Accard?
DzidziaKochana A jaki jest główny obrazek bo nie mogę znaleźć
Nie no co tyMam nadzieje ze grupa na facebooku nie oslabi forum,co? Ja nie posiadam facebooka
Dziewczyny które z Was miały criotransfer trzydniowego zarodka i kiedy robiłyście sikańca bo tak myślę czy nie podjechać jeszcze teraz i jutro zrobić czy nic nie wyjdzie. Chcę zrobić przed betą żeby psychicznie się nastawić.
Dlatego czasami trzeba trochę posciemniac ze boli bardziej niż w rzeczywistości. Wtedy biorą na obserwacje. Ja gdybym się zgłosiła czy na sor czy że skierowaniem w takiej sytuacji a próbowali by mnie odesłać to bym się nie dała. Po prostu bym nie wyszła, urzadzilabym histerie i w miedzy czasie telefony do nfz, rzecznika praw pacjenta itd.Ale Ona była w szpitalu. Wcześniej nawet w trzech
---25tc---
Zobacz załącznik 823718
U mnie dobrze, co widac na zalaczonym obrazku Dzisiaj juz ostatni dzien, jutro rano lece na bete
A Ty jak sie czyjesz? Na ktora lecisz do szpitala?
Ja też nie jestem na FBNie no co ty