reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hey dziewczyny kolejny dzień się zaczyna. Dziś 7dpt... Wciąż za wcześnie na testy przy trzydniomym zarodku. Wczoraj czułam wieczorem takie kłucie i aż się popłakałam że coś nie tak. Trwało to dosłownie 5 minut ale się normalnie załamałam. Jeszcze z M znowu spina. Hormony mi szaleją a on tego nie rozumie. Wiem wiem że też przeżywa ale ja nie mam już siły i nie wiem jak dam radę jeśli się nie uda... Jedynie moje kochane cztery łapy dają mi nadzieję bo tulą się do brzucha mi dziwnie często..Zobacz załącznik 823723 Zobacz załącznik 823723 Zobacz załącznik 823724
Zwierzaczki czuja ze jestes w odmiennym stanie. Moj kotel po transferach tez nieodstepowal.mnie na krok i jak nigdy nie kladzie sie na mnie tak po transferach lezal na brzuchu jak nie caly to chociaz glowa :)

reklama
Jak chcecie to ja wam sikne...
Nie czaje tej dr, ona nie widzi potrzeby zabiegu, twierdzi ze jest wsio ok a beya dzis 1640. W pt byla 1200... no nic umawiam sie na jutro do mojego :(

No właśnie niestety tak to w szpitalach jest... Musisz walczyć o swoje. Tu chodzi o Twoje zdrowie. Muszą wreszcie coś zrobić, bo to naprawdę niebezpieczne się staje.

Albo weź to skierowanie, zajedź do szpitala a jak nie będą CIę chcieli przyjąć to niech to Ci dadzą na piśmie!! Badna dziadów. A mama Ci nic nie pomoże bo pisałaś że w służbie zdrowia pracuje
Mam nadzieje ze jutro moja pani cos zaradzi. A mama pracuje w szpitalu ale w gorlicach, ja nie pochodze z krakowa:p

Jak chcecie to ja wam sikne...
Nie czaje tej dr, ona nie widzi potrzeby zabiegu, twierdzi ze jest wsio ok a beya dzis 1640. W pt byla 1200... no nic umawiam sie na jutro do mojego :(
I dobrze robisz powiedz zeby skierowal a najlepiej umowil cie gdzies gdzie cie przyjma napewno kiedys pracowal w szpitalu wiec niech troche podziala bo tak to mozna ocipiec chodzac co 2 dni i slyszac to samo. A jesli sama sie nie oczyszczasz to tez nie jest dobre bo moze byc z tego niezly stan zapalny w najlepszej sytuacji

Jestem po wyniku pappa wyszedł dobrze, tak mówi genetyk ale zaproponowała dla pewności amiopunkcje wrazie dalszego leczenia. Zarejestrowali mnie na 3.10. Szczerze boje się tego jaak cholera.
Nie dziwie sie ze sie boisz, kazda z nas by sie bala jakby ja tak nastraszyli!!! Nie pozostaje nic innego jak zyczyc ci spokoju.
Jak dlugo czeka sie na wyniki?
Plusem jest ze bedziesz plec znala :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
QUOTE="gosia321, post: 15692292, member: 165076"]Tez daj mi dane na priv[/QUOTE]
Już znalazłam i wysłałam prośbę o dołączenie :)

Do góry