reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny jestem juz w domu po transferze.Przytuliłam dwa kropeczki,dały radę i ładnie się rozmroziły dla mnie.Po powrocie jeszcze się 2 godz z okładem wysiedziałam u rodzinnego po L4 bo nie chciałam z kliniki.Lekarz zdziwiony że ja chora i transfer zrobili.Niestety żadnych leków mi nie dał na tą infekcję,bo powiedzial,że nie jest wskazane.Powiedzcie mi jeszcze jak dawkowałyscie nospe po transferze,bo kupilam i chcę wziąć.

reklama
Miałam dzisiaj pierwsze usg przez brzuszek. Nie umiem wstawiać zdjęcia.
Z dzidziusiem wszystko ok ma ponad 5 cm rośnie i się rusza :)
Niestety krwiaka mam dalej i stąd te plamienia. Mam dalej brać leki i odpoczywać.
Kolejna wizyta za dwa tygodnie
Jestem bardzo szczęsliwa i mam nadzieję że będzie Dobrze. Na szczęście krwiak jest po drugiej stronie łożyska
Super. Gratulacje dzidziusia :) Piekne uczucie pierwszy raz zobaczyc jak sie rusza :)

Dziewczyny jestem juz w domu po transferze.Przytuliłam dwa kropeczki,dały radę i ładnie się rozmroziły dla mnie.Po powrocie jeszcze się 2 godz z okładem wysiedziałam u rodzinnego po L4 bo nie chciałam z kliniki.Lekarz zdziwiony że ja chora i transfer zrobili.Niestety żadnych leków mi nie dał na tą infekcję,bo powiedzial,że nie jest wskazane.Powiedzcie mi jeszcze jak dawkowałyscie nospe po transferze,bo kupilam i chcę wziąć.
Trzymam kciuki, zeby z mamusia zostaly ✊✊

Miałam dzisiaj pierwsze usg przez brzuszek. Nie umiem wstawiać zdjęcia.
Z dzidziusiem wszystko ok ma ponad 5 cm rośnie i się rusza :)
Niestety krwiaka mam dalej i stąd te plamienia. Mam dalej brać leki i odpoczywać.
Kolejna wizyta za dwa tygodnie
Jestem bardzo szczęsliwa i mam nadzieję że będzie Dobrze. Na szczęście krwiak jest po drugiej stronie łożyska

Duży Maluszek już - na pewno z każdym dniem będzie dawał Mamusi więcej szczęścia :)

Jak masz tą nospę max lub forte to 3x1tabletce możesz wziąć(ja tak brałam), jak tą zwykłą słabszą to 3x2tabletki.

Oby zadomowily sie na te 9 miesiecy :-) hehehe zycze ci wielgachnego brzucha z rostepami +40kg i bobasow po 5 kg kazdy :p:p:p

reklama
Jak mocno męczy Cię to przeziębienie to łyknij Apap. Maluszki nie lubią jak mama się źle czuje. To teraz tylko czekamy na betę :)

Do góry