ewelin85
Fanka BB :)
Wcale się nie dziwie ładna sumka. Po co my płacimy te wszystkie składki zdrowotne jak i tak wszystko prawie robi się prywatnie730 - aż mi było słabo ale co zrobić...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wcale się nie dziwie ładna sumka. Po co my płacimy te wszystkie składki zdrowotne jak i tak wszystko prawie robi się prywatnie730 - aż mi było słabo ale co zrobić...
Od ibuprofenu z daleka, paracetamol jest ok.Boli mnie głowa od wczoraj. Mogę paracetamol?
Bo mamy popierdolony kraj. np. w holandii ponoc jak sie nie korzysta z uslug medycznych to zwracaja składki. Tylko u nas na każdym kroku wyzysk i jeszcze capy leków nie chcą refundować. Przecież jak do stymulacji refundują to i taki głupi progesteron powinien być refundowany - prolutex, crinone i lutinus to jakaś masakra cenowa... przy takich dawkach jak ja miałam to wychodzilo prawie 2 tys na miesiąc za sam progesteron...Wcale się nie dziwie ładna sumka. Po co my płacimy te wszystkie składki zdrowotne jak i tak wszystko prawie robi się prywatnie
Wit b6 i b12 metylowana tez lub tmg czyli beteina reduktor homocysteiny.na dobrą sprawę brałam podwójna zalecaną dzienną dawkę, więc mam nadzieję, że jednak nie wyjdzie... Ale jak coś, to na to jest tylko ten kwas foliowy metylowany, co nie?
kurde znowu mi mój będzie wygadywał, że jesteśmy tym co jemy...Wit b6 i b12 metylowana tez lub tmg czyli beteina reduktor homocysteiny.
Homocysteine mozna tez zbijac burakami czyli burak w kazdej postaci jako surowka zupa sokcarpacio itp itd
Bo mamy popierdolony kraj. np. w holandii ponoc jak sie nie korzysta z uslug medycznych to zwracaja składki. Tylko u nas na każdym kroku wyzysk i jeszcze capy leków nie chcą refundować. Przecież jak do stymulacji refundują to i taki głupi progesteron powinien być refundowany - prolutex, crinone i lutinus to jakaś masakra cenowa... przy takich dawkach jak ja miałam to wychodzilo prawie 2 tys na miesiąc za sam progesteron...
Jak dla zdrowia ciebie i maluchow to kopniesz mu z buta miedzy oczy i sie uciszykurde znowu mi mój będzie wygadywał, że jesteśmy tym co jemy...