reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mi lekarz zaproponował w Gyncentrum najpierw IUI, jako że staramy się 6-7 miesięcy. Ale mam endomendę III stopnia i niepękajace pęcherzyki (dopiero po gonapeptylu pierwszy raz od 6 miesięcy miałam owulację). Dlatego powiedział, że 2 miesiące nas tu nie zbawią, a na stymulowanym cyklu będzie dużo większa szansa, że komórka jajowa będzie dojrzała. Tylko kazał się zastanowić czy chcemy naturalnie czy IUI.
To ja bym zrobila iui bo na drugi dzien i tak trzeba do woli poprawiac naturalnie hihi :)

reklama
No oprócz żółtego z małym sluzem to nic nie ma... mam nadzieję że będziemy świetowac..zeby Twoje słowa w prawdę się obróciły:* a myślisz że dobrze że mojemu M nie powiedziałam ? Zadzwonił rano kiedy idę na krew powiedziałam że jutro ale już do niego nie dzwoniłam że dziś byłam to jak myślisz? Zadzwonić czy poczekac ?
Poczekaj:) bedzie mial niespodzianke:) a o ktorej wtaca?

No oprócz żółtego z małym sluzem to nic nie ma... mam nadzieję że będziemy świetowac..zeby Twoje słowa w prawdę się obróciły:* a myślisz że dobrze że mojemu M nie powiedziałam ? Zadzwonił rano kiedy idę na krew powiedziałam że jutro ale już do niego nie dzwoniłam że dziś byłam to jak myślisz? Zadzwonić czy poczekac ?
Teraz to jiz chyba lepiej poczekac :-))

Umowa! I bez zadnych komplikacji po drodze :p ja jutro bede dzwoniła do swojej dr zapytać kiedy mogę się stymulować najwcześniej. Mam nadzieje,że u Ciebie tez @ przyjdzie jka nakszybciej i dalej do boju. A i teraz jak tylko sie uda to tez biore 2 :-) no tylko aby do 5doby wytrzymaly!
Kochana Ty tez póki co odpuszczasz sobie te badania immunologiczne? Bo ja nie wiem czy mam sie za to brać?? ;/dr mowi ze narazie nie ma potrzeby
Ja tą krzepliwosc sprawdze bo mnie zaintrygowala. A immunologie - coz, odpuszcze bo tak czy siak te immunoglobuliny pewnie dostane a chocbym chciala badac to po pierwszym wlewie mi wyjda zafalszowane wyniki... to zaplodnijcie wszystkie 6 i trzymajcie do blastki, moim zdaniem beda duzo wieksze szanse:)

Ja tą krzepliwosc sprawdze bo mnie zaintrygowala. A immunologie - coz, odpuszcze bo tak czy siak te immunoglobuliny pewnie dostane a chocbym chciala badac to po pierwszym wlewie mi wyjda zafalszowane wyniki... to zaplodnijcie wszystkie 6 i trzymajcie do blastki, moim zdaniem beda duzo wieksze szanse:)
Oby sie tylko tak udało :-) tak to ja tez odpuszczam te badania immunologiczne narazie. U nas to raczej najwazniejsze aby do blastki dotrwaly :-)

Invimed Warszawa. U dr Jarosława Kaczyńskiego :D:D
Kurde, pisałam o tym ze dwa razy już, ale żebyście widziały minę kadr jak dawałam zwolnienie ciążowe od tego ginekologa :D:D Jarosław Kaczyński ma moc nawet ciążówki wypisywać :D:D
Hahahahahahahahhahahahahahahahahwhw domyślam sie! Swoją droga ciekawe czemu ta 3/4 doba takie krytyczne. Czytałam zr czasem dziewczyny nie maja nic do 5 doby eh!

Hej dziewczyny. Jestem tu nowa I stara zarazem. 3 lata temu podchodzilam do ivf w uk, niestety bez sukcesow. Teraz powtórka, jestem 10 dni po transferze. Niestety sikacz dzis rano negatywny. Powinnam czekac do czwartku, jak lekarz mówił ale już nie robię sobie nadziei. Jestem na progesteronie, moje pytanie do was? Czy dopóki biore te czopki to okresu nie będzie czy jak to dziala? Jeśli bylybyscie tak mile I podzielily sie wiedzą ze mna byloby milo

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Sikacz w 10 dniu jest mało miarodajny. Zrób betę!

reklama
Do góry