reklama
dżoasia
Fanka BB :)
@anetka303 co u dzieciaczkow? Mieliscie juz usg? Bo to chyba dzisiaj, cio?
Tak, dalej w uk. Ostatnia próba darmowa. Jeden mrozek został. Dziękuję za szybką odpowiedz. Poczekam do tego czwartku z czopkami, zrobie kolejny test tak jak chcą I odstawkę wtedy. Ostatnio mialam na naturalnym cyklu 2 transfery wiec nie brałam progesteron, dlatego pytalam. Dziękuję [emoji4]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
walczaca o szczescie
A no właśnie... u nas mija półtora roku i ciąży brak :-( wręcz wszystko zaczynamy od nowa,a podobno byliśmy dobrym przypadkiem z dużymi szansami na powodzenie,także niestety tego nie da się przewidzieć.Rok to tez jeszcze "znosny" czas... ale wiadomo... czekanie dobija. Najgorsze to jak wypadaja cykle przerw miedzy zabiegami, podejsciami itp.
Joaszka
Niby tak...jednak in vitro to taka "ostateczność"...Ja wykluczam IUI wydaje mi sie ze to za male szanse powodzenia i tak naprawde nic nie wiesz jak sie nie uda co bylo przyczyna niepowodzenia a przy in vitro to juz masz jakis obraz wiesz ze w pecherzyku byla komorka ze doszlo do zaplodnienia i jak sie pozniej dzielila i ze zostala wprowadzona
Gdybym była młodsza to chyba bym próbowała iui dalej. No chyba że problemy takiego kalibru że tylko ivf...
Zresztą nadal się waham. Z jednej strony wiem że szanse na udane iui są małe, z drugiej-kurde, nasienie nie takie tragiczne,jeden jajowód drożny,owulacja jest więc może są szanse powodzenia...
Tylko kurcze czas ucieka,ciągle po drodze jakieś przeszkody więc nie ma chyba co tracić czasu i kasy i przejść do działań bardziej konkretnych.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
dżoasia
Cos mi sie wydaje ze caly czas bedziemy rowno isc. Ale umowa?! - nastepnym razem juz zachodzimy i tak ma zostac!!A no właśnie... u nas mija półtora roku i ciąży brak :-( wręcz wszystko zaczynamy od nowa,a podobno byliśmy dobrym przypadkiem z dużymi szansami na powodzenie,także niestety tego nie da się przewidzieć.
Nie umiem spać w dzień narazie kawka telewizor i oglądam ... wierzę w mojego małego okruszka ale bardziej bym wierzyła jak dziś by się nie powtórzyły te moje okresowe bóleZylwia proponuje ci moj najlepszy sposob na czekanie na wynik bety. Zjedz se jakies dobre ciacho albo co lubisz, idz do sypialni i popatrz na swoje lozko - zaloze sie ze wola do ciebie "lęgnij se" poloz sie wygodnie i sie przespij czas zleci zanim sie obejrzysz. Trudno - maz nie bedzie mial najwyzej obiadu hehe
kredka82
Ja tez. Z ta roznica ze leze[emoji12]Dobra ide sie ubrac, bo przez was nadal w pizamie siedze :d
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
dżoasia
Jak.w majtkach dalej czysto to nie masz sie czym przejmowac. Cos mi sie wydaje ze dzis bedziemy swietowacNie umiem spać w dzień narazie kawka telewizor i oglądam ... wierzę w mojego małego okruszka ale bardziej bym wierzyła jak dziś by się nie powtórzyły te moje okresowe bóle
reklama
dżoasia
Haha to ja rozwine zdanie dalej - ja w pizamie leze z ksiazka przeczyttalam cale 6str przez ostatnia godzineJa tez. Z ta roznica ze leze[emoji12]
Podziel się: