Gratuluje, woda zeby była widoczna macica i lepiej podać. Czyli jutro transfer! Bedzie dobrze! A w którym dniu cyklu podają?No to trzymam kciuki. Powodzenia :-)
reklama
M@gda
Moderatorka
Witaj, Fajnie, że do nas wracasz.Hej dziewczyny. Jestem tu nowa I stara zarazem. 3 lata temu podchodzilam do ivf w uk, niestety bez sukcesow. Teraz powtórka, jestem 10 dni po transferze. Niestety sikacz dzis rano negatywny. Powinnam czekac do czwartku, jak lekarz mówił ale już nie robię sobie nadziei. Jestem na progesteronie, moje pytanie do was? Czy dopóki biore te czopki to okresu nie będzie czy jak to dziala? Jeśli bylybyscie tak mile I podzielily sie wiedzą ze mna byloby milo
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Ilodniowe zarodki miałaś podane?? jeśli trzydniowe, to możne jeszcze ciut za wcześnie?? Zresztą sikance potrafią być oszukańce, więc beta lepsza, ale wiem, że w uk nie tak o nią łatwo...
Po 19 dopiero.. matko... oby ten tydzień zaczął się dobrymi wiadomościamiPoczekaj bedzie mial niespodzianke a o ktorej wtaca?
anetka303
Fanka BB :)
Mnie prowadził Hajdusianek. fajny , rzeczowy, nie koloryzowal i nie obiecywał gruszek na wierzbie.Anetka to ty jestes teraz dla mnie jak skarb!!! A u kogo sie leczylas bo mnie zapisali do jakiegos wlodzimierza ale nic o nim nie znalazlam w internecie
[emoji127] 28.10.2017
anetka303
Dzisiaj [emoji4] czekam aż mnie zawolaja. Niestety tu trudno przewidzieć i której mnie wezmą. Ale cierpliwie czekam. Wytrzymałam tydzień to tych kilka godzin tez juz dam rade. Dam znać co i jak po podgladaniu@anetka303 co u dzieciaczkow? Mieliscie juz usg? Bo to chyba dzisiaj, cio?
[emoji127] 28.10.2017
Super, ze masz mrozaka, w której dobie miałaś transfer i jakie stadium zarodka?Tak, dalej w uk. Ostatnia próba darmowa. Jeden mrozek został. Dziękuję za szybką odpowiedz. Poczekam do tego czwartku z czopkami, zrobie kolejny test tak jak chcą I odstawkę wtedy. Ostatnio mialam na naturalnym cyklu 2 transfery wiec nie brałam progesteron, dlatego pytalam. Dziękuję [emoji4]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziołchy mam pytanko do tych które leczą się w novum w Wawie. Któras z Was napisała niedawno ze nie mają tm immunologów. I tak sie zastanawiam bo w pt ide na 1 wizyte do Lewego - on kładzie nacisk na dobra diagnoze zanim zacznie dziłać? Dla mnie to ważne bo z moim AMH mam jedno podejscie raczej tylko. I jeżeli on i nie mają immunologów to pytanie czy on zlewa ten temat czy jednak bada przyczynę zanim zacznie działać. Zastanawiam sie czy robic jakies badania immunologiczne na wlasna reke czy zdac sie na niego całkowicie . Doradźcie plis te które u niego się leczą. Dziękuję
M@gda
Moderatorka
Dżoasia, to książka to na rok ci starczy Nie spiesz się, wiesz, że każdy czyta w swoim tempieHaha to ja rozwine zdanie dalej - ja w pizamie leze z ksiazka przeczyttalam cale 6str przez ostatnia godzine
@PaulinkaP i co lekarz powiedział mężowi?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
adunnnia90
[emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]Dobra ide....3mac kciuki !!
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: