reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No więc dziewczyny cudu nie ma, Maleństwo odeszło... beta spadła o połowę w jakieś 17godz...
Żegnaj Aniołku...
Ehh....bardzo to niesprawiedliwe. ..życie nie jest sprawiedliwe....ale pamiętaj, że i Ty będziesz szczęśliwa. ..musisz tylko troszeczkę dłużej poczekać na swoje szczęście. Ściskam!

Dziewczyny a jak rozmrozony zarodek sie nie rozwija a ma sie jeszcze mroziaki to biora kolejny czy caly cykl idzie sie jeb..?

U mnie jak pytalam co jesli zarodek rozmrozi sie a przestanie sie rozwijac to czy odmroza kolejny, ale powiedzieli ze do transferu nie dojdzie bo bedzie za pozno na odmrazanie kolejnego 3dniowego. U mnie zrobili tak, mialam jedną blastke zamrozona i lekarz postanowil ze odmroza dwa zarodki 3dniowe jak sie rozwina do blastki to je podadza a jak sie nie rozwinie ktorys to maja czas na odmrozenie blastki. Finalnie jeden z 3dniowych odpadl i odmrozili blastke i podali 2 blastki, jedna nosze pod sercem[emoji7]

Dziewcyzny bardzo mi przykro...:(
I już wiadomo czemu nigdy nie lubiłam piątków mimo tego że to początek weekendu to zawsze nie ważne jaka data kojarzy mi się "piątek 13stego"

Tule mocno :*

Plan jest taki ze odstawiam leki i czekam... powinna przyjsc jeszcze normalna @ bo mimo krwotoku endo mialo wczoraj 25mm. Wiec oby przyszla szybko. I pod koniec cyklu mam isc na wiz, wiec pojde kolo 20dc...
Tylko teraz zastanawiam sie co z praca... bo mi szefowa dziwnie odp... zebym wydobrzala i sie niczym innym nie martwila a o pracy pogadamy najwyzej pozniej... hmm i sie zastanawiam czy mi nie wpierd... wypowiedzenia jak wroce...
coś Ty nie była by taką suczą chyba! mysle ze raczej miała na mysli to ze pogadacie za 2 tyg czy dasz rade juz wrócić czy chcesz jeszcze odpoczac chwile..

M ma właśnie gorączkę. I h..j
Plemniki właśnie zdychaja i 3 mce w plecy...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana !! Jeszcze nic straconego !! Mój M chłodzi cały czas jądra specjalnymi plastrami w waszej awaryjnej sytuacji polecam chłodzenie butelka z zimna woda ! I jak mój M się śmieje gacie w dół !! Im niżej jądra tym lepiej ! nie przejmują tak temp. ciała.
Działajcie i trzymam kciuki

reklama
Do góry