reklama
natalix0
Fanka BB :)
Ehh....bardzo to niesprawiedliwe. ..życie nie jest sprawiedliwe....ale pamiętaj, że i Ty będziesz szczęśliwa. ..musisz tylko troszeczkę dłużej poczekać na swoje szczęście. Ściskam!No więc dziewczyny cudu nie ma, Maleństwo odeszło... beta spadła o połowę w jakieś 17godz...
Żegnaj Aniołku...
jasani
Trzymaj się dzielnie. Przykro mi bardzo...No więc dziewczyny cudu nie ma, Maleństwo odeszło... beta spadła o połowę w jakieś 17godz...
Żegnaj Aniołku...
Dziewczyny a jak rozmrozony zarodek sie nie rozwija a ma sie jeszcze mroziaki to biora kolejny czy caly cykl idzie sie jeb..?
U mnie jak pytalam co jesli zarodek rozmrozi sie a przestanie sie rozwijac to czy odmroza kolejny, ale powiedzieli ze do transferu nie dojdzie bo bedzie za pozno na odmrazanie kolejnego 3dniowego. U mnie zrobili tak, mialam jedną blastke zamrozona i lekarz postanowil ze odmroza dwa zarodki 3dniowe jak sie rozwina do blastki to je podadza a jak sie nie rozwinie ktorys to maja czas na odmrozenie blastki. Finalnie jeden z 3dniowych odpadl i odmrozili blastke i podali 2 blastki, jedna nosze pod sercem[emoji7]
coś Ty nie była by taką suczą chyba! mysle ze raczej miała na mysli to ze pogadacie za 2 tyg czy dasz rade juz wrócić czy chcesz jeszcze odpoczac chwile..Plan jest taki ze odstawiam leki i czekam... powinna przyjsc jeszcze normalna @ bo mimo krwotoku endo mialo wczoraj 25mm. Wiec oby przyszla szybko. I pod koniec cyklu mam isc na wiz, wiec pojde kolo 20dc...
Tylko teraz zastanawiam sie co z praca... bo mi szefowa dziwnie odp... zebym wydobrzala i sie niczym innym nie martwila a o pracy pogadamy najwyzej pozniej... hmm i sie zastanawiam czy mi nie wpierd... wypowiedzenia jak wroce...
tamiza
Kochana !! Jeszcze nic straconego !! Mój M chłodzi cały czas jądra specjalnymi plastrami w waszej awaryjnej sytuacji polecam chłodzenie butelka z zimna woda ! I jak mój M się śmieje gacie w dół !! Im niżej jądra tym lepiej ! nie przejmują tak temp. ciała.M ma właśnie gorączkę. I h..j
Plemniki właśnie zdychaja i 3 mce w plecy...
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Działajcie i trzymam kciuki
tamiza
Wracając do tematu teściowej .K...a rozwaliłaś mnie na dobre!!!
Rozwaliła Cię tak moja antyreklama czy też zabójcza szczerość ?
Bardzo mi przykro, miałam nadzieję ze będzie dobrze.[emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji24][emoji24][emoji24]strasznie mi przykro...
Takie to wszystko niesprawiedliwe
reklama
No więc dziewczyny cudu nie ma, Maleństwo odeszło... beta spadła o połowę w jakieś 17godz...
Żegnaj Aniołku...
A ja powiem... Może to nie był ten czas i ten zarodek. Trzymasz się dzielnie więc walczyć dalej będziesz. Podziwiam i wierzę w Ciebie :*
Podziel się: