reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Eee czym ty sie przejmujesz! 7dc to wczesnie, przeciez dopiero skonczylo sie zluszczac, co on chce??!! Masz duzo czasu jeszcze, jedz lososia, nasiona chia orzechy morele i zapijaj winem i tak calymi dniami :) bedzie roslo jak na drozdzach:)
Też tak sądzę że nie potrzebnie robi popłoch I mętlik w głowie ... Obstswialam coś ok 16- 18 dc więc przez 10 dni to może być perfekcyjne ...:-D
Tamiza a jak nie ma meza to leki tez zazywasz. We mnie nie denerwuj tylko pij - traktuj to jak lekarstwo:)
No ale już mi smutno sanej w domu ...jakiś Mam wisielczy nastrój ...koszmary mi się śnią na trzeźwo to co to będzie po winie ???:errr::rofl2:

reklama
Dziewczyny może mi podpowecie jeśli wiecie... ja muszę zrobić badania do pracy do 30.09... czy jeśli będę na zwolnieniu muszę je zrobić??

Już po rozmowie z teściową i nie spodziewałam się że tak zajebiscie zareaguje powiedziała że ona wie że my sie staramy tylko nic nie mówiła ale sis domyslila i ze moge liczyć na pożyczkę w połowie października nie ma problemu i ze nże jest starodawna i ona wie po jakich ja przejściach jestem i ona to doskonałe rozumie co przechodzę i ze że mogę liczyć na nia ze pomogą ;) normalnie kamień z serca tak mi dobrze na duszy ze nawet nie wiecie jak dobrze szczęśliwa jestem ze mam takich zajwbistych teściów kamień z serca ;)

Już po rozmowie z teściową i nie spodziewałam się że tak zajebiscie zareaguje powiedziała że ona wie że my sie staramy tylko nic nie mówiła ale sis domyslila i ze moge liczyć na pożyczkę w połowie października nie ma problemu i ze nże jest starodawna i ona wie po jakich ja przejściach jestem i ona to doskonałe rozumie co przechodzę i ze że mogę liczyć na nia ze pomogą ;) normalnie kamień z serca tak mi dobrze na duszy ze nawet nie wiecie jak dobrze szczęśliwa jestem ze mam takich zajwbistych teściów kamień z serca ;)
Braddzo się cieszę, dobrze, że ich nie kłamałaś, bo to mogłoby podważyć wasze zaufanie, a tak sytuacja jest czysta i jeszcze dostaniesz wsparcie :)

reklama
No ba! :)
Aczkolwiek na razie jeszcze walczę z e.coli, żeby wymazy były czyste. Już się udało szyjkę wytępić z bakterii, ale została jeszcze e.coli w pochwie, wiec trzecia dawka tego samego antybiotyku. Mogę nie zdążyć z wynikami świeżego wymazu do wizyty, ale trudno. Będzie co będzie. Cała reszta ok - No oprócz immunologii, ale tutaj Lewy nic nie zrobi. Czekam na wizytę u Pasnika 4.10. Jakby ktoś miał do oddania wcześniejsza wizytę u niego to dajcie info :)
trzymam kciuki zebys wyleczyła dziadostwo!

Do góry