reklama
tamiza
Fanka BB :)
Musi być dobrze innej opcji nie przewiduje a jeśli chodzi o Endo to moje 9mm Pani dr zawsze mówiła lekko kręcąc nosem ze może być ... Pewnie to wszystko zależy od tego ile P.dr wipije wina i jaki ma humorMoje endo na 17dc bylo 7,7mm i lekarka powiedziala, ze super. Takze masz jeszcze mnustwo czasu. Dziwie sie jej wypowiedzi, bo moim zdaniem to jeszcze za wczesnie aby zle rokowac. Bedzie dobrze, zobaczysz :*
tamiza
A jak nie ?? Przejedziesz do mnie w środku nocy ?Po winie koszmar zginie
M@gda
Moderatorka
NIe, bo dżoasia jest w ciąży i się już nie winkujeA jak nie ?? Przejedziesz do mnie w środku nocy ?
Joaszka
Dziewczyny a to endometrium tak niszczą te leki na stymulacje??
Ja po owu mam endo 15 mm...
W okolicy owu jest 11-12...
Lekarz zawsze mówi że super...
Nawet na clostybegyt było dobre a czytam że ten lek źle wpływa na endo...
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja po owu mam endo 15 mm...
W okolicy owu jest 11-12...
Lekarz zawsze mówi że super...
Nawet na clostybegyt było dobre a czytam że ten lek źle wpływa na endo...
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
tamiza
A kto tu mówi o piciu ja się tylko chciałam przytulićNIe, bo dżoasia jest w ciąży i się już nie winkuje
dżoasia
Chyba juz nie jestem... zaczal mnie zajebiscie bolec brzuch i chlusnela zywa krew... czekam tylko na meza zeby przyjechal z pracy i jade do kliniki... ale na cud nie licze... Boze dlaczegooooo mi to robisz?????!!!!NIe, bo dżoasia jest w ciąży i się już nie winkuje
Ilona 88
Super , że masz taką teściową, baby wszystko załatwią[emoji6]Już po rozmowie z teściową i nie spodziewałam się że tak zajebiscie zareaguje powiedziała że ona wie że my sie staramy tylko nic nie mówiła ale sis domyslila i ze moge liczyć na pożyczkę w połowie października nie ma problemu i ze nże jest starodawna i ona wie po jakich ja przejściach jestem i ona to doskonałe rozumie co przechodzę i ze że mogę liczyć na nia ze pomogą normalnie kamień z serca tak mi dobrze na duszy ze nawet nie wiecie jak dobrze szczęśliwa jestem ze mam takich zajwbistych teściów kamień z serca
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Mruch
Chyba juz nie jestem... zaczal mnie zajebiscie bolec brzuch i chlusnela zywa krew... czekam tylko na meza zeby przyjechal z pracy i jade do kliniki... ale na cud nie licze... Boze dlaczegooooo mi to robisz?????!!!!
Boże ... trzymaj sie kochana, może to jakiś krwiak sie oczyszcza, miejmy nadzieje ze bedzie dobrze. Sercem jestem z Tobą i ściskam sie mocno. Daj nam proszę znać jak tylko będziesz coś wiedziała. [emoji30]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
dżoasia
Boże ... trzymaj sie kochana, może to jakiś krwiak sie oczyszcza, miejmy nadzieje ze bedzie dobrze. Sercem jestem z Tobą i ściskam sie mocno. Daj nam proszę znać jak tylko będziesz coś wiedziała. [emoji30]
W poniedzialek nie bylo zadnego krwiaka wiec raczej nie mam co liczyc na cud. Wzielam nospe i relanium ale tak strasznie ten brzuch boli... ;(
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: