ludek
Fanka BB :)
A może 6 dpt to jednak za wcześnie? I lepiej poczekać do piątku?
Mi w 6dpt pokazała się słaba kreska na superczułym teście, a beta w 7dpt była już 67. Także myślę, że śmiało można
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A może 6 dpt to jednak za wcześnie? I lepiej poczekać do piątku?
Ja zazwyczaj w 21 dc miałam Endo ok 9mm więc sądzę ze teraz też mi podgoni..Jasne, ze 7dc to wczesnie. Ja moja pierwsza wizyte mialammeczoraj a to byl 17dc. Crio mam ustalone na poniedzialek a to juz 22dc, wiec glowa do gory. Masz jeszcze czas a ja tez lece na sztucznym cylku.
Już po rozmowie z teściową i nie spodziewałam się że tak zajebiscie zareaguje powiedziała że ona wie że my sie staramy tylko nic nie mówiła ale sis domyslila i ze moge liczyć na pożyczkę w połowie października nie ma problemu i ze nże jest starodawna i ona wie po jakich ja przejściach jestem i ona to doskonałe rozumie co przechodzę i ze że mogę liczyć na nia ze pomogą normalnie kamień z serca tak mi dobrze na duszy ze nawet nie wiecie jak dobrze szczęśliwa jestem ze mam takich zajwbistych teściów kamień z serca
Ooo to toU mnie liczył tak: Data transferu + wiek zarodka (np 5 dni dla blastki) + 14 dni (tak jakby owu była w połowie standardowego cyklu 28 dniowego)+ ilość dni po transferze.
U mnie zgodziło się to z OM.
Po winie koszmar zginieTeż tak sądzę że nie potrzebnie robi popłoch I mętlik w głowie ... Obstswialam coś ok 16- 18 dc więc przez 10 dni to może być perfekcyjne ...
No ale już mi smutno sanej w domu ...jakiś Mam wisielczy nastrój ...koszmary mi się śnią na trzeźwo to co to będzie po winie ???
Dziewczyny, wiem, że ten temat był już poruszany, ale jak liczyć ciąże?
Kciki zacisniete Powodzenia kochana.Dziewczyny trzymajcie dzisiaj kciuki za mnie !!!
Mam wizytę i dzisiaj się dowiem czy w końcu się doczekam transferu.
Nie śpię od 5 rano bo się boje tego co usłyszę...
Moje endo na 17dc bylo 7,7mm i lekarka powiedziala, ze super. Takze masz jeszcze mnustwo czasu. Dziwie sie jej wypowiedzi, bo moim zdaniem to jeszcze za wczesnie aby zle rokowac. Bedzie dobrze, zobaczysz :*Ja zazwyczaj w 21 dc miałam Endo ok 9mm więc sądzę ze teraz też mi podgoni..