reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Już po rozmowie z teściową i nie spodziewałam się że tak zajebiscie zareaguje powiedziała że ona wie że my sie staramy tylko nic nie mówiła ale sis domyslila i ze moge liczyć na pożyczkę w połowie października nie ma problemu i ze nże jest starodawna i ona wie po jakich ja przejściach jestem i ona to doskonałe rozumie co przechodzę i ze że mogę liczyć na nia ze pomogą ;) normalnie kamień z serca tak mi dobrze na duszy ze nawet nie wiecie jak dobrze szczęśliwa jestem ze mam takich zajwbistych teściów kamień z serca ;)

Widzisz, zawsze prawda jest lepsza od kłamstwa, nie dość ze pomogą to jeszcze bedą wspierać! Jak będziesz miała gorszy dzień to zawsze Cię zrozumieją. Czasami wystarczy iść prosta linią do celu a problemy same sie rozwiązują! Bardzo sie cieszę Twoim szczęściem oby tylko przyniosły te starania upragnione dzidzi.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja zazwyczaj w 21 dc miałam Endo ok 9mm więc sądzę ze teraz też mi podgoni..;)
Moje endo na 17dc bylo 7,7mm i lekarka powiedziala, ze super. Takze masz jeszcze mnustwo czasu. Dziwie sie jej wypowiedzi, bo moim zdaniem to jeszcze za wczesnie aby zle rokowac. Bedzie dobrze, zobaczysz :*

Do góry