Piękny wynik, , odpoczywaj i dbaj o siebieJa dziś zrobiłam bete już ostatnią przed piniedziałkową wizytą bo kobitki już nie mają jak mi krwi pobierać dziś 4 podejścia były. W poniedziałek 524 dzis po 48h 1310 gdybamy z M że może się podzielił szczęśliwa jestem i spokojna czekałam na ten magiczny poziom powyżej 1000
reklama
Agnieś191
Fanka BB :)
Teraz w poniedziałek. A Ty pisałaś już mu sms bo mi kazał napisać i po kilku godzinach zadzwonił i tlumaczył co i jak.To prawda lekarza super mamy.... Tak sie cieszę jeszcze nie mogę w to uwierzyć.. .oby wszystko było dobrze ..kiedy masz wizytę???
Agnieś191
Fanka BB :)
Właśnie z tym odpoczywanieM to różnie, mam urlop, ale wczoraj z mamusia 34 słoiki papryki konserwowej zrobiłyśmyPiękny wynik, , odpoczywaj i dbaj o siebie
Teraz w poniedziałek. A Ty pisałaś już mu sms bo mi kazał napisać i po kilku godzinach zadzwonił i tlumaczył co i jak.
Tak właśnie napisałam do niego czekam na tel....a pisałaś oba wyniki do niego czy tylko ten ostatni ???
Teraz w poniedziałek. A Ty pisałaś już mu sms bo mi kazał napisać i po kilku godzinach zadzwonił i tlumaczył co i jak.
Tak właśnie napisałam do niego czekam na tel....a pisałaś oba wyniki do niego czy tylko ten ostatni ???
A miałaś jakas kartkę typu skierowanie na glukoze? Bo ja chciałam na własną rękę a dziewczyny mi pisza ze trzeba mieć skierowanie?Hej kochane... Zaraz spróbuję was doczytać ale najpierw się witam.
Byłam dziś na glukozie: aaaa fuj.... Ale wypiłam "bez zwrotu"...
I przy okazji polecialam do poradni bo miałam iść na kontrole po tygodniu od wyjścia ze szpitala. (trochę mi to umknęło a poszłam bo mam straszne bóle brzucha) lekarz stwierdził że to nie od ciąży - może nerka...
Mam iść na usg ale słuchajcie czy tyle badań usg w ciąży nie jest szkodliwe? W tamtym tygodniu 3 usg w tym jedno i w następnym wizyta u mojej dr... Kurde!? Czy to Malutkiemu nie zaszkodzi!?
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
---23tc---
Zabezpieczasz się przed ostrą zimą ?Mój mąż kiedyś śmiał się ze mnie, że jak robię weki to pewnie będzie bardzo zimno i miał racje , bo wtedy było.Myślę że maluch nie pogniewa się na mamusię, że robi paprykę , bo w przyszłości będzie korzystał.Właśnie z tym odpoczywanieM to różnie, mam urlop, ale wczoraj z mamusia 34 słoiki papryki konserwowej zrobiłyśmy
Tak miałam skierowanie...A miałaś jakas kartkę typu skierowanie na glukoze? Bo ja chciałam na własną rękę a dziewczyny mi pisza ze trzeba mieć skierowanie?
---23tc---
reklama
Kurka wodna. No nic to poczekam do wizytyTak miałam skierowanie...
---23tc---
Podziel się: