reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie moge w to uwierzyć ..... nie wierzę...... nie wierzę.... oby było wszystko w porządku.. .. W zwartej zrobię lokjena betę.. .wiem DziewcZyny nie byl am wpisaną Ale byłam pewna że to lipa będzie...

Jq sie wcale nie obrazam :) I tez konsultuje wszustko z lekarzami roznej specjalizacji bo tak sie sklada ze pracuje w szpitalu :)
No nic tak jak mowilam ja tylko ostrzeglam decyzja nalezy do ciebie.
Koncze temat bo bedziemy sie tu rozwodzic i jeszcze ktos pomysli ze sie klocimy :)
Absolutnie się nie kłócimy[emoji6]

Jak pisałam-jeden będzie polecał drugi odradzał.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie moge w to uwierzyć ..... nie wierzę...... nie wierzę.... oby było wszystko w porządku.. .. W zwartej zrobię lokjena betę.. .wiem DziewcZyny nie byl am wpisaną Ale byłam pewna że to lipa będzie...

Pieknie :) tylko teraz w gore!!! Bedzie pieknie [emoji106]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mam pytanie do dziewczyn którym sie udał. Od wczoraj czas boli mnie jak na okres. To moj 6 transfer;( boje sie iśc na betę. Za każdym razem gdy tak było to była dupa. Jakie były wasze odczucia po udanym transferze?? Mnie nie bolało nic, nie miałam żadnego plamienie, a od wczoraj to pobolewanie. Już coraz mnie mi sił i wiary w to że kiedykolwiek będe mamą. Betę będę robić w piątek albo czwartek czyli 12dt lub 13. Nie chce iść wcześniej.

Oj wiem co czujesz, trzymaj sie i miej wiarę [emoji8]

Witaj Pixie, milo ze tu jestes. a jak u Ciebie? Na jakim etapie jestes?
Oboz byl naprawde super, po tym poronieniu bylo mi bardzo ciezko i stanelam na nogi po nim. Ja bede na sztucznym na pewno, czyli jest szansa jak sie okres pospieszy ze i w tym cyklu zrobie transfer. :)

Ja mam nadzieje w tym cyklu transferowac [emoji6]

Hej dziewczyny! Za wszystkie wizyty kciuki :)))))
Wczoraj padlam szybko i spało mi się cudownie.. ;) 13wrzesnia mamy rocznice szkoda że jeszcze nie będzie nic wiadomo :p na bete mam iść 20go ..a myślicie że wcześniej mogę siknąć? :p

Ja tam jestem zwolennikiem sikaczy... [emoji12]

Dziewczyny wracajac do wątku książkowego sprzed kilku dni - zaczełam czytać dziś 11 minut Paulao Coelho. Oj wciąga.Czytała któraś ? Jak oceniacie?

Ja kiedyś... ale juz nie pamietam zbytnio, polecam Szelmostwa niegrzecznej dziewczynki [emoji6]

Dziewczyny czy to możliwe wynik bety 48 czy to jest dobrze to jest 7 dpt ???

Pięknie sie zapowiada [emoji847]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Do góry