reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Miałam blastke.. .czuje sie jak na okres.. ból kręgosłupa od 4 dni czuje jakbym zaraz miała dostac okres .... dlatego też byl am przekonana ze sie nie udało.. . A wiec kochana życzę Ci tego samego żeby te objawy były poZytywne.... ja nadal nie mogę w to uwierzyć....teraz ważnyważne prZyrost zeby byl okiej... trzymam mocno za Ciebie kciuki ...

Miałam blastke.. .czuje sie jak na okres.. ból kręgosłupa od 4 dni czuje jakbym zaraz miała dostac okres .... dlatego też byl am przekonana ze sie nie udało.. . A wiec kochana życzę Ci tego samego żeby te objawy były poZytywne.... ja nadal nie mogę w to uwierzyć....teraz ważnyważne prZyrost zeby byl okiej... trzymam mocno za Ciebie kciuki ...
Mnie kregoslup nie boli:(

A ktory to byl Twoj transfer?

Dziewuszki jestem po usg. Piotruś ma wciąż malutki brzuszek choć szacowany na ciut większy niż w czwartek, waga drgnela do 1900 g (w zeszła środę 1700). Przepływy u obojga są bardzo dobre wiec dalej czekamy i się obserwujemy. Z pewnością zostane w szpitalu do dnia porodu wiec mimo tego że nienawidzę takich miejsc to mam nadzieję że poleze min 2 tygodnie. Trzymam kciuki za resztę dziewczyn, dla których ten dzień jest bardzo ważny [emoji110]

[emoji127] 28.10.2017

No a mój pije może 3 razy w roku przy okazji. Nigdy nie palił, dieta od zawsze bo on tym sportowy, ćwiczenia...brał suple i nic.
Poza tym zobaczcie ilu facetów z patologii co to piją i palą nałogowo płodzi dzieci....
Reguły nie ma niestety i sprawiedliwości kuźwa tez nie. Wiem co czujesz....

[emoji127] 28.10.2017

reklama
Do góry