reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Moja suczka tez jest dla mnie calym światem [emoji7] jak mialam gorsze dni to wystarczylo ze na nia spojrzalam a ona poprostu wiedziała. A teraz wysluchuje pies i dzieci w jednym domu jak wy to sobie wyobrazacie....poprostu kto nie ma milosci i serca dla zwierzat tego nie zrozumie.
1504808181-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Do zacalowania:biggrin2: i masz swieta racje kochana

reklama
Bardzo mi przykro, przepraszam, że pytałam...
Nie szkodzi, przeciez nie wiedzialas a po to tu jestesmy, zeby pytac sie o wszystko co jest zwiazane z ciaza. Synek mial powazna wade serca ktora sie ujawnila dopiero przy ostatnim usg przy porodzie, stad cc. Nic nie moglismy zrobic.. Takze dziewczyny ja bardzo dobrze wiem, co znaczy stracic dziecko, takze te nienarodzone, bo mialam wczesniej ciaze pozamaciczna. Chociaz bol jest niewyobrazalny jak masz juz swoje dziecko w rekach i wiesz, ze musisz sie z nim za chwile pozegnac. Dane mi bylo byc mama slicznego chlopczyka tylko 4 miesiace.. teraz jestem mama Aniołka.. Mimo tego co przezylam postanowilismy sie nie poddac i dalej walczymy. Bardzo Wam wszystkim kibicuje i trzymam kciuki za wysokie bety i szczesliwe rozwiazania i lacze sie w bolu z tymi, ktorymi sie jeszcze nie udalo. Nie poddawajcie sie!

Ja sie boje maszyny... zawsze mam wrazenie ze mi palce pokluje. A mam taka oprawdowa, na pedal, za 100letnia, dzialajaca :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja uwielbiam maszyny do szycia, zwlaszcza te do szycia skór, ostatnio torebke skorzana sobie zrobilam i musialam recznie całą szyc [emoji16] to dopiero mialam palce pokaleczone, krew sie lala jak to z palcow[emoji23] a na maszynie nigdy nie przeszylam palca.

Nie szkodzi, przeciez nie wiedzialas a po to tu jestesmy, zeby pytac sie o wszystko co jest zwiazane z ciaza. Synek mial powazna wade serca ktora sie ujawnila dopiero przy ostatnim usg przy porodzie, stad cc. Nic nie moglismy zrobic.. Takze dziewczyny ja bardzo dobrze wiem, co znaczy stracic dziecko, takze te nienarodzone, bo mialam wczesniej ciaze pozamaciczna. Chociaz bol jest niewyobrazalny jak masz juz swoje dziecko w rekach i wiesz, ze musisz sie z nim za chwile pozegnac. Dane mi bylo byc mama slicznego chlopczyka tylko 4 miesiace.. teraz jestem mama Aniołka.. Mimo tego co przezylam postanowilismy sie nie poddac i dalej walczymy. Bardzo Wam wszystkim kibicuje i trzymam kciuki za wysokie bety i szczesliwe rozwiazania i lacze sie w bolu z tymi, ktorymi sie jeszcze nie udalo. Nie poddawajcie sie!
Strasznie dzielna jestes kochana i pamietaj ze mamy siebie tu po to zeby sie razem pośmiać, powyglupiac i tez wyplakac. W kupie sila

reklama
Do góry