reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Właśnie wróciłam z usg, na ta chwile przepływy u synka są bardzo dobre. Zdecydowali, że jeszcze obserwujemy. Jeśli przepływy będą ok i ktg też to postaramy się utrzymać ciążę chociaż do 35 tc. Oczywiście jakby coś się zaczęło pogarszac to szybciej. Ale ja już sobie pogadalam z dziećmi, nakazalam Piotrusiowi więcej jeść i tuczyc brzuszek, Ola ma pilnować brata bo chyba jest bardziej odpowiedzialna i czekamy [emoji6]

[emoji127] 28.10.2017

Wspaniałe wiadomości. Zaciskaj nóżki i tłumacz Malenstwom, żeby słuchały się mamusi i dużo jadly :)

reklama
Dzielna tylko z pozoru, nie potrafie jeszcze o tym co sie stalo rozmawiac, nawet z mezem. Za bardzo boli. Tylko na tym formum sie odwazylam o tym wspomniec.
Dobre i to. To tez jest forma otwarcia sie na bol ktory nas dotyka. Ja tez wole roznawiac na forum. Dzis moja szwagierka która mnie wkurzyla zadzwonila do mojej mamy i ta przyszla na powazna rozmowe. Skonczylo sie na lampce wina i ze kupie sobie więcej pieskow i wysle szwagierce zdjęcie jak jemz moim futrem z jednego talerza:laugh2:

Dziękuję.... mam nadzieję ze pomoze... nie wiem czemu ale mam dzisiaj doła.. . Mam wrażenie że się nie udało.. . Objawy jak na okres..... wiem że takie moga być.... Ale bardzo się martwię....
Dzis chyba wogole jest taki h...wy dzien..kolezanka w pracy tez mówiła mi ze strasznie sie jej chce ryczec

Ja uwielbiam maszyny do szycia, zwlaszcza te do szycia skór, ostatnio torebke skorzana sobie zrobilam i musialam recznie całą szyc [emoji16] to dopiero mialam palce pokaleczone, krew sie lala jak to z palcow[emoji23] a na maszynie nigdy nie przeszylam palca.
WIesz, ale lęk to lęk... Tak jak boję się, jak czymś ostrym mi się macha przed oczami.

Hej laseczki. Przyjmowaliscie przed planowaniem ciąży witaminę D? Mnie zapytała Pani doktor czy przyjmuje folik i witaminę D. Odpowiedziałam,że folik.spytała a dlaczego NIE witaminę D? Po prostu: nikt mnie o tym nie poinformował. Zleciła mi tabletki Mama DHN premium-sporo kosztują te tabletki, poleci ktoś inne?:)
Ja biorę mama dha premium plus - na nacie można za 30kilka zł kupić za opakowanie.

reklama
Dzieki dziewczyny. Wszystkim nam sie uda, wierze w to mocno.
Pamiętam Twoja historie. Jest mi bardzo przykro kochana :* Wierzę bardzo mocno, że Ci się uda.
Podziwiam Cię i Twojego M, że się nie poddaliscie i walczycie dalej. Trzymam mocno kciuki :*

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry