reklama
@misis188.... hmm... na karcie mam napisane żeby zrobić hcg.... ja też mam pracę biurową ale czasem stresująca..... Ale rozumiem... podejrzewam że jak by sie nie udało teraz oczywiście odpedzam te myśli to następnym razem pójdę do pracy... Ale nie będzie Nam to potrzebne a wogole czym różni się hcg od beta hcg ???
anetka303
Fanka BB :)
Trzymam Cię za słowo [emoji3]Dobije ja sądzę że urodzi się ponas 2 kg zobaczysz że tyle będzie ważył tak coś czuje w kościach
[emoji127] 28.10.2017
Sylvia00
Tak wiem ale jak uda mi się za drugim to już mi nie zwrócą ...więc tylko przy pierwszej próbie tracą gdy się uda bo muszą mi część kasy oddać a tak już nieDarmowa to jest 3 próba za 2 pierwsze normalnie się płaci jak się uda za pierwszym razem to zwracają za tą niewykorzystananą
Sylvia00
Z dr M nie rozmawiałam bo ma urlop...To daruj sobie badania,moim zdanien. Skoro każdy mowi ze to efekt zlej stymulacji to szkoda pakowac sie w dodatkowe koszty. Zobaczysz jaka bedzie kolejna stymulacja.
U nas w rodzinnie każdy kto był w ciąży to każdemu powiedziałam co będzie czy chłopczyk czy dziewczynka na 5 ciąż tylko jeden raz sie pomyliłam więc jak czarownica hehe mówię Ci ze będzie dobrze i będzie ważył ponad 2kg kiedy teraz następne Usg ?Trzymam Cię za słowo [emoji3]
[emoji127] 28.10.2017
Życzę owocnych jajozbirów .Już się nie mogę doczekać jutra i punkcji bo mnie jajniki bolą:/ ehhh mam nadzieję że chociaż jest troche komórek do zapłodnienia bo ja już mam powoli dosyć jajników
misis188
Ja wczoraj sie dowiedziałam ze to dwa różne badania ale już nie pamietam.czym.sie roznia@misis188.... hmm... na karcie mam napisane żeby zrobić hcg.... ja też mam pracę biurową ale czasem stresująca..... Ale rozumiem... podejrzewam że jak by sie nie udało teraz oczywiście odpedzam te myśli to następnym razem pójdę do pracy... Ale nie będzie Nam to potrzebne a wogole czym różni się hcg od beta hcg ???
misis188
Wiem jestem z tym na bieżącoZ dr M nie rozmawiałam bo ma urlop...
reklama
kredka82
Ja jak mnie bolalo to 6 dziennie bralamDziewczyny ile dZiennie bralyscie nospe po transferZe??
Podziel się: