reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@misis188.... hmm... na karcie mam napisane żeby zrobić hcg.... ja też mam pracę biurową ale czasem stresująca..... Ale rozumiem... podejrzewam że jak by sie nie udało teraz oczywiście odpedzam te myśli to następnym razem pójdę do pracy... Ale nie będzie Nam to potrzebne a wogole czym różni się hcg od beta hcg ???

Darmowa to jest 3 próba za 2 pierwsze normalnie się płaci jak się uda za pierwszym razem to zwracają za tą niewykorzystananą
Tak wiem ale jak uda mi się za drugim to już mi nie zwrócą ...więc tylko przy pierwszej próbie tracą gdy się uda bo muszą mi część kasy oddać a tak już nie

@misis188.... hmm... na karcie mam napisane żeby zrobić hcg.... ja też mam pracę biurową ale czasem stresująca..... Ale rozumiem... podejrzewam że jak by sie nie udało teraz oczywiście odpedzam te myśli to następnym razem pójdę do pracy... Ale nie będzie Nam to potrzebne a wogole czym różni się hcg od beta hcg ???
Ja wczoraj sie dowiedziałam ze to dwa różne badania ale już nie pamietam.czym.sie roznia:-p

reklama
Do góry