reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

KONIEC
Moj jedyny zarodek przestał się rozwijać...
A mnie serce za raz peknie....
Kazali umówić wizytę do dr w celu omówienia hodowli..
Umowie zobaczę co powie...czy jakoś wytłumaczy...
kochana wiem co przeżywasz. ja przy drugim podejsciu mialam tak ze na 6 komorek 6 sie zaplodnilo i żadna nie ruszyła prawidłowo. Wówczas lekarka powiedziałą zebyc moze mamy poważne wady genetyczne. Zduszą na ramieniu je wykonaliśmy - w sensie badania genetyczne i czekanie 4 tyg... ale okazało sie ze wszystko w genetyce ok. I do tej pory nie wiem co było/jest nie tak. Po tym lekarka stwierdziła ze pewnie problem był w stymulacji wiec z krótkiego na długi protokół przeszła. Ciekawe co Ci lekarz powie.. Dasz nam znak?
@annamaria - nasza Ty skarbnico wiedzy! może wiesz co należy zbadać /sprawdzić w takiej sytuacji?

reklama
kochana wiem co przeżywasz. ja przy drugim podejsciu mialam tak ze na 6 komorek 6 sie zaplodnilo i żadna nie ruszyła prawidłowo. Wówczas lekarka powiedziałą zebyc moze mamy poważne wady genetyczne. Zduszą na ramieniu je wykonaliśmy - w sensie badania genetyczne i czekanie 4 tyg... ale okazało sie ze wszystko w genetyce ok. I do tej pory nie wiem co było/jest nie tak. Po tym lekarka stwierdziła ze pewnie problem był w stymulacji wiec z krótkiego na długi protokół przeszła. Ciekawe co Ci lekarz powie.. Dasz nam znak?
@annamaria - nasza Ty skarbnico wiedzy! może wiesz co należy zbadać /sprawdzić w takiej sytuacji?
Jasne że dam znać. Dr G mówił że według niego problem to właśnie zła stymulacja (też miałam krótki ) a embriolog dodał że ponad to punkcja była zbyt wcześnie.
Ile kosztowały Was badania genetyczne? One wykonywane są z krwii?

Jasne że dam znać. Dr G mówił że według niego problem to właśnie zła stymulacja (też miałam krótki ) a embriolog dodał że ponad to punkcja była zbyt wcześnie.
Ja robilam z genetyki tylko kariotypy. A zlecił ci je ktos? Jesli robią je u nas w klinice to zapytaj czy wykonija je sami czy wysyłają. Jak wysylaja to gdzie i udalabym się tam czyli pewno do jakiegos szpitala bo wyniesie.cie to duzo taniej..oni maja tanie badania ale te ktore wykonuja sami

I powiem.ci.ze dr G to dobry specjalista. Zaufaj mu. Jak masz,jakies pytania to spisz na kartce i smialo pytaj bo on jest malomowny ale na pytania zawsze odpowiada.

Ja robilam z genetyki tylko kariotypy. A zlecił ci je ktos? Jesli robią je u nas w klinice to zapytaj czy wykonija je sami czy wysyłają. Jak wysylaja to gdzie i udalabym się tam czyli pewno do jakiegos szpitala bo wyniesie.cie to duzo taniej..oni maja tanie badania ale te ktore wykonuja sami
No właśnie żadnych badań mi nie kazał robić, choć pytałam...
Mówi że młoda że powinnam być w normalnej ciąży...a to zła stymulacja....
Głupie gadki...
Ile kosztowały kariotypy? Gdzie robiłaś? Z krwii ?

takone sa z krwi i czeka sie 4 tyg. cos koło 1500 chyba o ile dobrze pamietam.

reklama
Do góry