reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Właśnie wróciłam z usg, na ta chwile przepływy u synka są bardzo dobre. Zdecydowali, że jeszcze obserwujemy. Jeśli przepływy będą ok i ktg też to postaramy się utrzymać ciążę chociaż do 35 tc. Oczywiście jakby coś się zaczęło pogarszac to szybciej. Ale ja już sobie pogadalam z dziećmi, nakazalam Piotrusiowi więcej jeść i tuczyc brzuszek, Ola ma pilnować brata bo chyba jest bardziej odpowiedzialna i czekamy [emoji6]

[emoji127] 28.10.2017
O to super ze badania wyszly dobrze [emoji4] to teraz niech Olenka pilnuje braciszka i tak do 35 tyg [emoji110] [emoji4]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

jesteś 3 lata u tego samego lekarza? Myślałąś o zmianie lekarz? Zawsze świeże oko..
Jakos nie pomyslalam o tym zeby to zaproponowac a to ma sens. Moze inny lekarz albo inna klinika cos by zaradzili. Oczywiscie podejdz do jeszcze kednej proby, skoro masz mrozaczki. Ale jesli nadal sie nie uda...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Moj wujek pracuje w hiszpanii w szpitalu. Jest anestezjologiem. W Hiszpanii chyba wiecej sie pali niz w Polce, przynajmniej tak wynika z moich obserwacji. Jest tam jeszcze jedna anestezjolozka z Polski i ona mowi ciezarnym ze jak beda palic w ciazy to nie da im znieczulenia, bo i tak slabo zadziala na palacej, wiec go szkoda (co jest klamstwem). I z tego co wiem przynajmniej czesc ogranicza w ciazy.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak, pali sie tu zdecydowanie wiecej. I jestem pewna, ze jesli ograniczaja palenie to nie w trosce o dziecko, tylko ze strachu, ze beda musialy rodzic bez znieczulenia. Ot taki durny narod...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie wróciłam z usg, na ta chwile przepływy u synka są bardzo dobre. Zdecydowali, że jeszcze obserwujemy. Jeśli przepływy będą ok i ktg też to postaramy się utrzymać ciążę chociaż do 35 tc. Oczywiście jakby coś się zaczęło pogarszac to szybciej. Ale ja już sobie pogadalam z dziećmi, nakazalam Piotrusiowi więcej jeść i tuczyc brzuszek, Ola ma pilnować brata bo chyba jest bardziej odpowiedzialna i czekamy [emoji6]

[emoji127] 28.10.2017
A jaka waga dzisiaj jest synka ?;)

[emoji127] 28.10.2017

Oby dzieciaczki posłuchały mamusi:)
A wypuszczą Cię do domu, czy już do końca masz apartament w najlepszym hotelu w Pl?;)

reklama
Do góry