reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Raczej tu zostane do porodu. Mówią ze boją się mnie puścić do domu w związku z obciążeniami jaki mam

[emoji127] 28.10.2017

Niby w domu najlepiej, ale w Twojej sytuacji może faktycznie lepiej, żeby mieli Cię cały czas na oku. W razie "w" będą mogli szybko zareagować.
Oczywiście życzę, żeby Piotruś nabrał apetytu i żeby udało się dociągnąć do tego 36t, albo i dłużej :)

Ostatnia edycja:
Niby w domu najlepiej, ale w Twojej sytuacji może faktycznie lepiej, żeby mieli Cię cały czas na oku. W razie "w" będą mogli szybko zareagować.
Oczywiście życzę, żeby Piotruś nabrał apetytu i żeby udało się dociągnąć do tego 36t, albo i dłużej :)
Ooo byłoby pięknie

[emoji127] 28.10.2017

Współczuję Ci...tyle nadziei pokładałaś.Teraz trzeba się otrząsnąć,przeanalizować co zadziało się nie tak i gdy się już pozbierasz ruszyć z kolejną procedurą.Wierzę,że masz w sobie siłę i będziesz walczyć dalej bo jest o co.
Robimy te przymusowa przerwę i wracamy do gry. Lekarza zmienię , ale klinika zostaje.

Robimy te przymusowa przerwę i wracamy do gry. Lekarza zmienię , ale klinika zostaje.
Kochana i do kogo teraz pojdziesz? Ja bym sie na twoim miejscu umowila na wizyte i przedyskutowala z lekarzem plan dzialania. Radziłbym ci 3 m-ce przerwy miedzy stymulacjami ale ten czas można wykorzystac ns jakies suplementy. A nasienie M jest ok?

1806 ale to może być błąd pomiaru wiec jeszcze się nie ciesze z tego wzrostu. Za kilka dni kolejny pomiar i wtedy będzie można wywnioskować czy rośnie czy nie

[emoji127] 28.10.2017
To Na pewno nie błąd ;) posłuchał się mamy i siostry i stwierdził że co ma być lżejszy od siostry to zrobi Ci niespodziankę i przytyje ;) ważne że przepływy są dobre ;) będzie dobrze

Kochana i do kogo teraz pojdziesz? Ja bym sie na twoim miejscu umowila na wizyte i przedyskutowala z lekarzem plan dzialania. Radziłbym ci 3 m-ce przerwy miedzy stymulacjami ale ten czas można wykorzystac ns jakies suplementy. A nasienie M jest ok?
Teraz byłam u dr M mam wizytę 18 więc zobaczę co powie....może jakaś skruchę wykarze... Chce ruszyć pod okiem dr G, mówił mi że pójdę długm protokołem i owszem będę miała po nim hiperke i brak transferu ze świeżego zarodka ale choć nie powinno być tak jak teraz.A przecież chodzi o uzyskanie jak największej ilości zarodków a nie o brak hipetki... A dr M niestety skupił się na tym aby hipetki nie było i zawalił bo ona i tak jest tyle że ja wróciłam do punktu wyjścia...
Nasienie M jest ok.ponoc nawet bardzo ok.
Nie poddajemy się ale nie umiem zaufać dr M czuję się oszukana...tak jakby celowo skasował mi te darmowa procedurę... Bo jestem w programie 2+1

reklama
To Na pewno nie błąd ;) posłuchał się mamy i siostry i stwierdził że co ma być lżejszy od siostry to zrobi Ci niespodziankę i przytyje ;) ważne że przepływy są dobre ;) będzie dobrze
Haha może masz rację, ale by mi poprawił humor gdyby za kilka dni dobił do 2 kg. Ale boję się marzyć

[emoji127] 28.10.2017

Ostatnia edycja:
Do góry